WORKSHOP

Omstart för ABW-kontoret

Många organisationer och företag har aktivitetsbaserade kontor (ABW) som koncept. Men tyvärr har många börjat uppleva ett problem då det aktivitetsbaserade kontorskonceptet har urvattnats, inte minst på grund av pandemin. För att få en effektiv och hållbar organisation kan det krävas en nystart för kontoret där arbetssätten och arbetsmiljön matchar med varandra.

BOKA – KONTAKTA OSS

Innehåll

En workshop för företag och organisationer som sedan tidigare har ett aktivitetsbaserat koncept på sin arbetsplats. Lämplig för ledningsgrupper, chefsgrupper eller chefer och medarbetare tillsammans.

För många är det aktivitetsbaserade kontoret en snygg lokal med bra teknik men där arbetssättet inte blev som det var tänkt. I den här workshopen möts chefer, med fördel tillsammans med medarbetare för att få en nystart i det aktivitetsbaserade kontoret. Tillbakablickar varvas med framåtblickande övningar som leder fram till konkreta aktiviteter, ett nästa steg med uppföljning för att nå de fördelar som var tänkta med kontorskonceptet.

”Äntligen börjar vi använda vårt kontor som det är tänkt, där våra zoner blir till hjälp i vårt arbete.”

Detaljer

Framförande: Workshop
Längd: 3 timmar
Format: På plats eller digitalt
Språk: Svenska eller engelska

Facilitator

Någon av våra utbildade förändringsledare:
LINA HJALMARSSON
PETER ROBERTSSON
VIBEKE STADLING

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på föreläsningen, har frågor eller vill boka ett datum? Kontakta oss så berättar vi mer!

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!