Webinar: En roadmap för säker retur till arbetsplatsen

ARRNGERAD AV GOTOWORK & RAPAL
2 & 4 JUNI 2020

Se webinariet – en roadmap för säker retur till arbetsplatsen

Här kan du se inspelningen av webinaret: En roadmap för säker retur till arbetsplatsen, från den 2 och 4 juni 2020. 

Bakgrund

Efter månader av mer eller mindre nedstängning av våra arbetsplatser är vi många som tror och hoppas att kontoren runt om i Sverige och världen snart fyller sina behov igen. Vi är dock rörande eniga om att vi kommer att komma tillbaka till något som inte är som det var innan Corona och Covid-19. Kärt barn har redan fått många namn – Det nya normala, Omstart, Nystart, Post-Corona-kontoret eller Post-Covid-19 – men oavsett benämning så vet vi redan nu att de arbetsplatser vi kommer tillbaks till inte kommer att vara sej lika.

Vi bjöd in till ett webinar med temat: En roadmap för säker retur till arbetsplatsen den 2 och 4 juni. I detta webinar träffar ni Pontus Kihlman, Workplace Insight & Strategy, RAPAL och Karin Ståhl, VD & arbetsplatsstrateg, GoToWork. På agendan finns frågor om risker, förberedelser, stegvis återkomst, arbetsplatsen, arbetssätten och nya vanor. Hur kan vi optimera medarbetarupplevelsen? Hur kan vi lära oss av det enorma ”arbeta hemifrån”-experimentet som fortfarande pågår? Hur framtidssäkrar vi arbetsplatsen? 

Nu kan du ta del av webinariet i sin helhet i inspelningen ovan, här finns även presentationsbilderna.

Extra material att ta del av

Nu kan du även ta del av presentationsbilderna från webinariet.

Ta del av presentationsbilderna

Ta del av webinardeltagarnas frågeställningar och delta gärna med input, funderingar och nya frågeställningar via LinkedIn.

Ta del av webinardeltagarnas frågor