Webinar: Jobylon - en digital arbetsplats som håller i tiden

29 NOVEMBER 2021

Jobylon hostar ett spännande webinar där Mille Beckman (COO & Senior Advisor på GoToWork) och Kati Barklund  (Senior Partner & Workplace Strategy på Tenant & Partner) gästar.

Tekniken kom att bli en avgörande faktor när världen totalt stannade upp och kontorsarbetare behövde förflytta arbetet till hemmet. Något som möjliggjort att många idag kan förflytta kontoret till där det passar dom bäst – oavsett vart dom befinner sig. En ny tid med många möjligheter, och inte minst – nya utmaningar. Hur skapar vi ett hållbart samspel mellan det digitala och människan på arbetsplatsen? Hur bör vi tänka kring gemensamma samarbetsytor, arbetssätt och digitala verktyg när vi tar fram strategin för morgondagens arbetsplats?

GoToWork på scen:

Nya tider kräver nya tankesätt

29 november – klockan 14:00 – 15:00
Mille Beckman, operativ chef & senior rådgivare på GoToWork

– Hur kan vi använda oss av digitala lösningar för att skapa världens bästa arbetsplats som nyttjar potentialen hos varje individ?
– Vilka ingredienser är viktigast för ett hållbart digitalt arbetsliv?
– Hur tar vi tillvara på alla möjligheter som tillkommer i en snabbföränderlig och digitaliserad arbetsplats?
– Hur skapar vi en stabil digital infrastruktur och vilka förändringar behöver vi göra för att skapa en modern arbetsplats som håller i längden? 

 

Anmäl dig till Jobylons webinar

Fler event med GoToWork

Vår kunskapsbank är stor inom digital och hållbar arbetsmiljö. Karin Ståhl (grundare, VD och arbetsplatsstrateg) så väl som vår övriga erfarna och mycket kompetenta personal är ofta ute och föreläser och samtalar om bland annat hybridarbetsplatser, digitalisering och framtidens arbetsplats.
Missa inte våra kommande event – klicka här!