VIBEKE STADLING – SENIOR KONSULT & FÖRÄNDRINGSLEDARE

Alltid fokus på det hållbara arbetslivet

Vibeke Stadling är specialist inom hållbart arbetsliv på GoToWork. I över 15 år har Vibeke haft olika roller som hälsostrateg och projektledare inom det hållbara arbetslivet, senast som HR- specialist hos Telia Company med fokus på ”new ways of working” med inriktning arbetsmiljö, hälsa och inkludering. Hos oss på GoToWork är Vibeke senior rådgivare och förändringsledare – till glädje för alla våra kunder som vill förändras hållbart!

Vibeke brinner för det hållbara arbetslivet med människan i fokus. Det var det som fick henne att lämna journalistiken och PR-världen för att inrikta sig på hälsa och hållbarhet för team likväl som hela organisationer. Genom sina erfarenheter av olika roller och branscher har Vibeke samlat på sig gedigen kunskap och lärorika erfarenheter som gör henne till en expert inom förändringsledning och hållbart arbetsliv. Vibeke är en stor tillgång för organisationer, ledningsgrupper och team som behöver hjälp, råd och stöd i en förändringsprocess, strategiskt såväl som operativt – med betoning på det hållbara, inkluderande och hälsosamma. ”Jag vill bidra till modiga ledare och medarbetare, som tar ansvar för eget och andras välmående samt förstår att en hållbar organisation är en förutsättning för hållbar lönsamhet” säger hon.

Vibeke uppskattar att få möjlighet att tillsammans med både kunder och kollegor tänka nytt. ”Tillsammans skapar vi förståelse och gör skillnad för ett arbetsliv där platsen, tekniken och människan möts och skapar hållbarhet”, menar Vibeke.

Vibeke är uppvuxen i skånska Bjärred, och visst kan man fortfarande höra lite av den skånsk dialekten även om det var längesen hon flyttade därifrån. Vibeke pratar inte bara om hälsa och hållbarhet, hon lever även som hon lär. Därför är träning, vistelse i naturen och umgänge med familj och vänner viktiga delar i hennes liv för att hon själv ska må bra och vara hållbar.

Vibeke Stadling Senior konsult & Förändringsledare GoToWork

VIBEKE STADLING –

Senior konsult & Förändringsledare
+46 72 455 09 10
vibeke.stadling@gotowork.se

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!