GoToWork

VÅRA TJÄNSTER

Vad kan vi hjälpa dig med?

Synen på kontorsarbete har förändrats och arbetslivet ser inte likadant ut som innan pandemin. Har ert kontor hängt med i förändringen? Överensstämmer era arbetssätt med er kontorslokal, medarbetarnas krav på flexibilitet och er verksamhet? Har ni välmående medarbetare och en attraktiv arbetsplats? Arbetar ni effektivt, har lätt för att samarbeta och arbeta kreativt både i det fysiska kontoret som i det digitala?

Det är många krav, förväntningar och önskemål på en arbetsplats, arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper er. Vi är experter på allt som har med en arbetsplats att göra. Vare sig det gäller flytt av kontorslokal, inredning, förändring av arbetssätt eller teamutveckling finns våra experter här för er.

Kontoret, hemmet & den tredje platsen– utveckla en attraktiv arbetsplats med rätt arbetssätt

Vilka funktioner och förväntningar ska kontoret uppfylla? Används kontorsytan effektivt och är den anpassad efter aktivitet och arbetssätt? Attraherar din arbetsplats morgondagens talanger?

Vi har seniora projektledare, arbetsplatsstrateger och förändringsledare med lång erfarenhet och djup kunskap som dagligen hjälper stora och små organisationer med allt ifrån rådgivning, föreläsningar och analyser till strategier, teamutveckling och projektledning för att skapa hållbara arbetsplatser och arbetssätt anpassade efter deras specifika behov. Tillsammans designar vi hållbara arbetsliv.

KONTAKTA OSS

"91%

anser att möjlighet till distansarbete är avgörande vid val av ny arbetsgivare.

Castellum, Framtidens arbetsliv, 2022

Hur långt har ni kommit i ert förändringsarbete?

Har ni precis börjat fundera på att ändra och utveckla er arbetsplats eller arbetssätt, har ni redan bestämt hur ni vill ha det eller har ni kanske till och med påbörjat er förändring?

Vi hjälper er att ta beslut.

Vi har kunskap om arbetsplats och arbetssätt baserad på forskningsresultat, trender och analyser. Vi rådgör, gör workshops och kommer tillsammans med er fram till passande strategier för er verksamhet.

Läs mer om vår rådgivning.

Vi hjälper er att komma igång.

Vi hjälper er att ta nästa steg i er förändringsprocess. Vi gör beläggnings-mätningar och arbetsplatsanalyser för att säkra att rätt strategi sätts. Vi ser till att projektet projektleds med de önskemål ni har.

Läs mer om vår analys & strategi.

Vi hjälper er att komma framåt.

Ibland kör man fast, då är det tryggt att ha någon som kan ta en tillbaka på vägen igen. Vare sig det är samma väg eller behövs en ny väg finns vi där. Vi har stor kunskap och erfarenhet av både projektledning av arbetsplats och förändringsledning av människor.

Läs mer om vad vi kan göra inom arbetsplatsförändring.

Vi hjälper er att komma i mål.

Blev det inte som ni hade tänkt er? Eller är inte alla medarbetare med på samma resa? Vi hjälper er att analysera vad som har gått fel samt ta er till ert önskade mål. Vi kan teamutveckling, förändringsledning och organisationsutveckling.

Läs mer om vad vi kan göra inom organisation & ledarskap.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara arbetsliv

Vi har arbetat tillsammans med stora och små myndigheter, organisationer och företag genom åren. Allt ifrån flyttprojekt och anpassning av kontorslokaler till arbetsplatsstrategi och förändringsledning. Se vad vi har gjort för andra kunder under referenser.

Vad är ditt behov?

Kontakta oss. Vi pratar gärna om arbetsplats, arbetssätt och hållbart arbetsliv med dig!