Trendspaning 2023 – ett hybridevent

– MED GLUBBEL & MINGEL

14 DECEMBER 2022, KL 16:00
På plats: The Park Södra (kl 15:30–17:30)

Årets trendspaning med GoToWork är ett hybridevent med publik både på plats och digitalt. Vi sänder live från scen när GoToWork presenterar de fem trender vi ser kommer vara extra betydelsefulla för att skapa hållbara arbetsplatser, arbetssätt och arbetsliv under det kommande året 2023. 

Se Trendspaning 2023 digitalt

Trendspaning om 2023 års trender

  • Vad kommer det snackas extra mycket om under år 2023 gällande arbetsliv och arbetssätt?
  • Vad kommer bli det nya normala inom arbetslivet?
  • Vad behöver förändras på din arbetsplats?

Här är de 5 trender som presenterades under Trendspaning 223, den 14 december. Se hela sändningen digitalt för att få mer information om respektive trend.

Samtal med GoToWork trendspaning 2023 - logotyp

TRENDSPANING 2023

1. Det nya arbetet
2. Laget före jaget
3. Nya perspektiv
4. Evidensbaserat
5. Mindre är mer

Se Trendspaning 2023

Se när Karin Ståhl, Peter Robertsson, Lina Hjalmarsson och Mille Beckman, alla från GoToWork, samtalar om de fem trenderna för 2023.

Anmäl dig!

Anmäl dig att delta PÅ PLATS där vi bjuder på Luciamingel med dryck och julfika med trendspaning live från scen eller DIGITALT där du endast ser sändningen av Trendspaning 2023, via en länk på distans.

PÅ PLATS – FULLBOKAD!

TRENDSPANING MED GLUBBEL & MINGEL PÅ PLATS
FULLBOKAD!
Fyll i formuläret nedan om du önskar att delta på plats den 14 december. Vi bjuder på Luciamingel med glubbel (glögg+bubbel), alkoholfri dryck och julfika samt på plats får du se när vi från scen livesänder Trendspaning 2023. 

DIGITALT

TRENDSPANING VIA LÄNK
Fyll i formuläret nedan om du enbart önskar att se trendspaningen, på distans via länk. 

Vid anmälan skickas en bokningsbekräftelse ut till den e-postadress du anger. Det kan ta en liten stund innan bokningsbekräftelsen kommer fram. Titta gärna i din skräpkorg om du inte ser den i din inkorg. Deltar du på plats uppger du ditt namn vid entrén. Deltar du på distans skickas en länk med livesändningen till din angivna e-postadress i god tid innan sändning.
GoToWork sparar dina kontaktuppgifter, men du kan närsomhelst avregistrera dig. Vid frågor, vänligen kontakta marknad@gotowork.se.

Lägg till i min kalender

Vi på GoToWork förespråkar Hjärnsmart arbete® och hälsar dig därför varmt välkommen till en eftermiddagssändning klockan 16.00-16.30 då våra hjärnor passar bäst för semifokus. Sätt dig i soffan, på tåget hem eller ta en promenad och logga in på sändningen med Karin Ståhl, grundare, VD & arbetsplatsstrateg på GoToWork, i samtal med våra gäster.

Program – på plats

Trendspaning 2023 med GoToWork

15:30 – dörrarna öppnas
Vi bjuder på glubbel (glögg+bubbel) och luciafika på The Park.

16:00 – vi livesänder Trendspaning 2023
Från scen livesänder vi GoToWorks trendspaning 2023.

16:30 – mingel med glubbel
Mingla och prata framtidens trender med oss, nätverka och träffa andra som delar intresset om ett hållbart arbetsliv.

17:30 – kvällen avslutas
Vi tackar för idag och förhoppningsvis går hemåt med nya insikter, spända på år 2023 och kanske med några nya kontakter i telefonen.

Plats

THE PARK SÖDRA
Magnus Ladulåsgatan 1, Stockholm
Insläpp: kl 15:30
Livesändning Trendspaning 2023: kl 16:00–16:30

Information

Anmälningstiden har gått ut.
Delta på plats: FULLBOKAT
Vid förhinder vänligen avboka din plats senast 11 december, genom att maila marknad@gotowork.se. För att vara hållbara och värna om vårt klimat behöver vi anpassa vårt utbud efter antal gäster. Tack för att du visar förståelse!

Träffa oss på GoToWork

Karin Ståhl VD GoToWork

KARIN STÅHL – moderator (grundare & VD GoToWork)

I över 30 år har Karin Ståhl jobbat med frågor som rör arbetsliv, arbetsplats och arbetssätt. År 2013 grundade hon GoToWork, där hon idag är VD och arbetsplatsstrateg. GoToWork är verksamma inom utveckling av arbetsplats samt arbetssätt och brinner för att förbättra förutsättningarna för ett gott och hållbart arbetsliv. I serien Samtal med GoToWork agerar Karin moderator.

Läs mer om Karin Ståhl här.

TEAM GOTOWORK

Vi är ett härligt gäng seniora konsulter – alla med olika inriktningar och kunskaper. Vårt team består av arbetsplatsstrateger, förändringsledare och projektledare med lång erfarenhet, där alla brinner för att skapa ett hållbart arbetsliv. Vi är ett nyfiket gäng som tillsammans utvecklar varandra, tar del av aktuell forskning, ny data och har stenkoll på nuläget men som gärna spanar framåt.

Läs mer om hela teamet här.

Team GoToWork

Det här är Samtal med GoToWork

  • I december varje år presenterar GoToWork fem trender vi ser kommer påverka arbetsplats, arbetssätt och arbetsliv under det kommande året. Varje trend resulterar i fördjupade och unika samtal i vår serie Samtal med GoToWork som sänds i olika avsnitt – ett avsnitt per trend. 
  • Till varje avsnitt i Samtal med GoToWork bjuder GoToWork in experter inom det aktuella ämnesområde till samtal med Karin Ståhl, grundare & VD på GoToWork.
  • Du får nya perspektiv, kunskaper och tankar kring hållbart arbetsliv, arbetsplats och arbetssätt – kunskap du kan använda på din arbetsplats och i ditt arbetsliv för att bli mer hållbar.
  • Samtal med GoToWork sänds som fristående samtal. De kan även ses efter sändning i vårt kunskapsbibliotek och på vår YouTube-kanal.
Logotyp Samtal med GoToWork del 1-5