Trendsamtal: Agilt arbete

21 MAJ 2019

GoToWork har bjudit in Anne Setterwall, som är expert på agila principer och metoder, för att berätta mer om agilt arbete. Efter Annes föreläsning kan du delta i flertalet diskussionsforum som leds av diskussionsledare. Alla diskussionsledare arbetar till vardags inom olika användningsområden för agila arbetssätt. Så som Digitalisering, Kommunikation, Förvaltning, Hälsa, Kundfokus med mera. Det blir en spännande eftermiddag som ger dig chansen att djupdyka i hur den nya trenden påverkar arbetsplatser och arbetssätt.

Bemöta snabba förändringar

Hur påverkar agila arbetssätt utformningen av framtidens arbetsplatser? För att kunna möta och ställa om i snabba förändringar, arbetar allt fler enligt agila principer. Idag är det agila arbetssättet grundläggande för många, för att uppnå organisationers krav på effektiva processer. Men vad innebär detta för utformningen av våra arbetsplatser? Nästa trendföreläsning för 2019 handlar om agilt arbete och hur det påverkar utformningen av framtidens arbetsplatser och arbetssätt.

Agilt arbete GoToWork

Foto: AB Evert Lindelöf

Anmälan

Anmälan är stängd.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!