THERA HALLINDER – SENIOR KONSULT & ARBETSPLATSSTRATEG

Ett kunnigt stöd för både ledning och enskild medarbetare 

Med rötterna i Filippinerna och en mellanlandning i Australien har vårt glada stjärnskott Thera Hallinder äntligen landat hos oss på GoToWork som senior konsult och arbetsplatsstrateg. Med flera års arbetslivserfarenhet inom allt ifrån konsultverksamheter till myndigheter och utbildningsinstitutioner, senast från Business Sweden, har Thera gedigen kunskap inom strategiplanering, affärsverksamhet, kartläggning av processer och projektledning.

Thera är inte rädd för att hugga i, hon gillar utmaningar. Hon har drivit flera stora arbetsplatsförändringar och anpassningar av arbetsmiljö. ”Att få vara med på våra kunders resa, där vi tillsammans löser uppstådda arbetsplatsproblem och istället för att bara fixa problemet så skapar vi tillsammans ett resultat som både är hållbart och anpassat – en utgång ingen trodde kunde nås – det är helt fantastiskt”, säger Thera med lycka i ögonen.

Med en attityd att aldrig ge upp, ett inre driv och en härlig sprudlande personlighet tar Thera sig an stora och små utmaningar. Hon älskar sitt jobb, så pass mycket att hon behöver sätta alarmet varje dag för att faktiskt komma ihåg att hämta sitt barn på förskolan.

Thera Hallinder Senior Konsult & Arbetsplatsstrateg GoToWork

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!

THERA HALLINDER –

Senior konsult & Arbetsplatsstrateg
+46 72 455 09 02
thera.hallinder@dreso.com