Seminarium: Expert Talks: Buildings Awarded for Support

7 MAJ 2024, 08:00–08:45 (drop in från 07:40)
Frukostseminarium
MGB6, Maria Bangata 6, Stockholm

Se Buildings Awarded for Support

Hur kan byggnader bättre stödja människan? Välkommen till ett 45 minuter frukostseminarium där experter inom förändringsledning, arbetsplatsinredning och innovativ teknologi samtalar om ökade krav, förändringar som måste göras för att bli den attraktiva arbetsplatsen där medarbetarna mår bra och är produktiva. Under ledning av Karin Ståhl (Managing Director) samtalar experten Peter Robertsson (Senior förändringsledare) med inbjudna gäster för att lyfta frågan, gräva djupare i problematiken och förhoppningsvis komma med insikter som kan leda till nödvändiga förändring.

 

Registrera dig och delta på plats (vi bjuder på en enklare frukost) eller delta digitalt. Expert Talks är ett hybridevent.

Program

Innehåll

Hur kan byggnader och arbetsplatser bli bättre på att ge stöd för människornas hälsa, välbefinnande och produktivitet? Vi ser att hållbar design, biofila element och innovativa bekvämligheter existerar på marknaden, men kan mer göras? När blir certifieringar, utmärkelser och erkännandeprogram som hyllar byggna-der och utmärker sig i att stödja hållbara hälsosamma miljöer ett krav? Den psykiska ohälsan ökar i samhället och arbetsplatsen har en betydande inverkan. Det är dags att byggnader och arbetsplatser fylla en bättre stojande funktion i människans liv.

Expert Talks

 • Peter Robertsson – Senior Change Manager, Drees & Sommer Sweden (lead speaker)
 • Michael Kottke – Managing Director, Macom 
 • Alexandra Lundberg Santacruz – Head of Real Estate Advisory, Drees & Sommer Sweden 
 • Stefan Ulf – Interior Architect, Drees & Sommer Sweden 
 • Moderator:
 • Karin Ståhl, Managing Director Drees & Sommer Sweden (moderator)

Ämnen som tas upp

 • Smartare sätt att arbeta
 • Digitala lösningar
 • Arbetsplatsdesign
 • Hållbara arbetsplatser
 • Hur ser morgondagens arbetsplats ut?

Det här får du med dig

 • Inspiration och kunskap om vad som händer inom arbetsplats och arbetssätt
 • Vad blir det nya normala?
 • Stänk till eftertanke, vad kan behöva förändras på din arbetsplats?
 • Förslag för att förbättra produktiviteten och välbefinnandet på arbetsplatsen
 • Nätverksmöjligheter
 • Möt och prata med våra experter på plats

Expert Talks: Buildings Awarded for Support

7 maj 2024

Agenda

07:40 – 08:00: Drop-in (vi bjuder på enklare frukost).
08:05 – 08:50: Seminarium: Expert Talks: Buildings Awarded for Support
08:45 – 09:30: Gå vidare till din arbetsplats för dagen eller stanna kvar några minuter för eftersnack och nätverkande.

För vem?

För dig som är intresserad av att skapa hållbara, funktionella och attraktiva arbetsplatser. Att börja arbeta effektivt och smart och att utveckla både arbetsplats och arbetssätt för att bli bättre anpassade till dagens arbetsliv och mer hållbara för framtiden.
För alla er som innehar en ledarroll på ett kontor.

Det finns tid för utbyte av kunskap och frågeställningar både under samt efter seminariet.

Se Expert Talks: Buildings Awarded for Suport

Anmäl dig!

Expert Talks: Buildings Awarded for Support

7 maj 2024

ANMÄL DIG – PÅ PLATS

Anmäler du dig till att komma PÅ PLATS, bjuder vi på en enklare frukost från kl 07:40. Ta med din biljett som du får efter anmälan.

ANMÄL DIG – DIGITALT

Anmäler du dig för att delta DIGITALT får du en bekräftelse till din mail med en länk till seminariet, som startar först kl 08 den 7 maj.

Seminariet är gratis men det råder ett begränsat antal platser och du måste vara anmäld för att kunna delta. Vänligen anmäl dig genom att  anmäla dig och fylla i dina kontaktuppgifter.

Genom att anmäla dig godkänner du att Drees & Sommer / GoToWork – Part of Drees & Sommer sparar dina kontaktuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från framtida utskick.

Vid förhinder, vänligen avboka din plats senast 1 maj genom att maila marketing.sweden@dreso.com. För att vara hållbara och värna om vårt klimat anpassar vi vårt utbud efter antal gäster. Tack för att du visar förståelse!

Organisatör

Drees & Sommer Sverige är en del av det internationella företaget Drees & Sommer, ett partnerlett globalt konsultföretag som tillhandahåller konsult- och implementeringstjänster inom sektorerna fastighets-, industri-, energi- och infrastruktur.

Företaget grundades år 1970 i Tyskland och är sen länge en erkänd pionjär inom hållbarhet och digitalisering i fastighetsbranschen. Idag sysselsätter Drees & Sommer mer än 5 100 personer på 60 kontor runt om i världen.

Med fokus på hållbarhet, innovation, digitalisering och lönsamhet levererar företaget skräddarsydda lösningar för att möta kundernas unika behov och driver en positiv förändring inom den byggda miljön

Har ni frågor om seminariet, vänligen kontakta marketing.sweden@dreso.com.

Seminariet leds av

Karin Ståhl MD Drees & Sommer Sverige

KARIN STÅHL
Managing Director
Drees & Sommer Sverige
karin.stahl@dreso.com

Peter Robertsson Senior Konsult & Förändringsledare GoToWork

PETER ROBERTSSON
Senior förändringsledare
Drees & Sommer Sverige
peter.robertsson@dreso.com

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!