Seminarium: Expert Talks: Big Data for Evidence

28 MAJ 2024, 08:00–08:45 (drop in från 07:40)
Frukostseminarium
MGB6, Maria Bangata 6, Stockholm

ANMÄL DIG

Vår expert Minu Tegethoff kommer tillsammans med inbjudna gäster svara på frågor som ” Hur kan smarta byggnader hjälpa oss i vardagen och i vårt arbetsliv? Varför bör fastighetsägare och företag bli bättre på att investera i smarta lösningar och big data? Och finns det några enkla lösningar som kan leda till stora resultat? Samtalen modereras av Karin Ståhl.

Registrera dig och delta på plats (vi bjuder på en enklare frukost) eller delta digitalt. Expert Talks är ett hybridevent.

Program

Innehåll

Ny teknik fortsätter att revolutionera och smarta lösningar med sensorer och IoT-enheter tillsammans med big data-analyser öppnar upp för nya möjligheter. Big data och evidensbaserade beslut blir allt viktigare för beslutsfattande inom byggnader, fastigheter och stadsplanering.  Hur kan smarta byggnader och ”big data” hjälpa oss i vardagen och i vårt arbetsliv? Vilka fördelar ger det för fastighetsägare och företag? Finns det några enkla lösningar som kan leda till stora resultat? Om det här bara är början, vad kommer vi då se i framtiden?

Lyssna till vår expert Minu Tegethoff, som dagligen jobbar med Smart Buildings internationellt. Under 45 minuter kommer hon tillsammans med inbjudna gäster, prata om just det här – om Smart Buildings och hur Big Data kan och bör användas för evidensbaserade beslutsfattningar! Samtalen modereras av Karin Ståhl.

Expert Talks

 • Minu Tegethoff – Head Customized Smart Building International, Drees & Sommer Germany
 • Karin Ståhl – Managing Director, Drees & Sommer Sweden (moderator)
 • Fler talare presenteras inom kort

Ämnen som tas upp

 • Vad innebär Smart Buildings och Big Data?
 • Vilka vinningar finns det för fastighetsägare och företagsledare att investera i Big Data?
 • På vilket sätt kan Smart Buildings och Big Data bidra till ökad välmående och hälsa hos människan?
 • Ny teknik, AI, senorer och IoT. Vad bör man som beslutsfattare verkligen fokusera på och ha kunskap om?
 • Evidensbaserade beslut, hur kan de öka företagets effektivitet?
 • Vilka framtida trender finns inom området?

Det här får du med dig

 • Inspiration och kunskap om vad som händer inom Smart Buildings och Big Data i Europa.
 • Djupare förståelse för vikten av Big Data och Evidensbaserade beslut
 • Människan vs tekniken
 • Djupare förståelse för människans välmående kopplat till byggnader och arbetsplatser.
 • Vad säger den senaste den senaste forskningen och statistiken?
 • Tankeställare inför framtiden.
 • Nätverka och träffa andra människor från samma bransch eller med samma intresse
 • Träffa och prata med våra experter på plats

Expert Talks: Big Data for Evidence

28 maj 2024

Agenda

07:40 – 08:00: Drop-in (vi bjuder på enklare frukost).
08:05 – 08:50: Seminarium: Expert Talks: Big Data for Evidence
08:45 – 09:30: Gå vidare till din arbetsplats för dagen eller stanna kvar några minuter för eftersnack och nätverkande.

För vem?

För dig inom kontors- och fastighetsbranschen, som arbetar med eller är intresserad av smart buildings och big data. För beslutsfattare och ledare som är i behov av evidensbaserad fakta för att effektivisera och förbättra resultat, samtidigt som ökat välmående och hållbarhet ska möjliggöras.

Det finns tid för utbyte av kunskap och frågeställningar efter seminariet, om du deltar på plats.

Anmäl dig!

Expert Talks: Big Data for Evidence

28 maj 2024

ANMÄL DIG – PÅ PLATS

Anmäler du dig till att komma PÅ PLATS, bjuder vi på en enklare frukost från kl 07:40. Ta med din biljett som du får efter anmälan.

ANMÄL DIG – DIGITALT

Anmäler du dig för att delta DIGITALT får du en bekräftelse till din e-post med en länk till seminariet, som startar först kl 08 den 28 maj.

Seminariet är gratis men det råder ett begränsat antal platser och du måste vara anmäld för att kunna delta. Vänligen anmäl dig genom att  anmäla dig och fylla i dina kontaktuppgifter.

Genom att anmäla dig godkänner du att Drees & Sommer / GoToWork – Part of Drees & Sommer sparar dina kontaktuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från framtida utskick.

Vid förhinder, vänligen avboka din plats senast 23 maj genom att maila marketing.sweden@dreso.com. För att vara hållbara och värna om vårt klimat anpassar vi vårt utbud efter antal gäster. Tack för att du visar förståelse!

Organisatör

Drees & Sommer Sverige är en del av det internationella företaget Drees & Sommer, ett partnerlett globalt konsultföretag som tillhandahåller konsult- och implementeringstjänster inom sektorerna fastighets-, industri-, energi- och infrastruktur.

Företaget grundades år 1970 i Tyskland och är sen länge en erkänd pionjär inom hållbarhet och digitalisering i fastighetsbranschen. Idag sysselsätter Drees & Sommer mer än 5 100 personer på 60 kontor runt om i världen.

Med fokus på hållbarhet, innovation, digitalisering och lönsamhet levererar företaget skräddarsydda lösningar för att möta kundernas unika behov och driver en positiv förändring inom den byggda miljön

Har ni frågor om seminariet, vänligen kontakta marketing.sweden@dreso.com.

Seminariet leds av

Karin Ståhl MD Drees & Sommer Sverige

KARIN STÅHL
Managing Director
Drees & Sommer Sverige
karin.stahl@dreso.com

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!