Trendspaning  inom arbetslivet 2022

16 DECEMBER 2021

Varmt välkommen till årets trendspaning med GoToWork! Varje år i december presenterar Karin Ståhl, grundare och VD på GoToWork, fem trender vi ser kommer vara betydelsefulla inom arbetsliv, arbetsplats och arbetssätt under det kommande året. 

Se Trendspaning 2022

– Vad kommer det snackas extra mycket om under år 2022 gällande arbetsliv och arbetssätt?
– Vad kommer bli det nya normala inom arbetslivet?
– Vad behöver förändras på din arbetsplats?

Ta del av vår trendspaning för år 2022, vi sänder den digitalt!

Logo Samtal med GoToWork trendspaning

Samtal med GoToWork

  • Varje trend som presenteras under detta event kommer att resultera i fördjupade och unika samtal under år 2022, i vår serie ”Samtal med GoToWork” som sänds i fem avsnitt – ett avsnitt för varje trend.
  • Till varje avsnitt i ”Samtal med GoToWork” bjuder vi in två experter inom trendens ämnesområde till samtal med Karin Ståhl.
  • Du får nya perspektiv, kunskaper och tankar kring ämnet i relation till arbetslivet och arbetsplatsen. Kunskap du kan föra vidare.
  • Samtal med GoToWork direktsänds som fristående samtal och kan även ses efter sändning i vårt kunskapsbibliotek och på vår YouTube-kanal.

Datum och ämne för de separata avsnitten med Samtal med GoToWork, del 1-5, under år 2022 presenteras under trendspaningen 16 december.

Säkra din plats – anmäl dig

Anmäl dig så att du inte missar eventet. Vid anmälan skickas en bokningsbekräftelse ut till den e-postadress du anger i anmälan. Det kan ta en liten stund innan bokningsbekräftelsen kommer fram. Titta gärna i din skräpkorg om du inte ser den i din inkorg. En länk till eventet kommer skickas till samma e-postadress i god tid innan sändning. Vid frågor, vänligen kontakta marknad@goto.work.

This signup for this form ended on 17 November, 2021 at 12:38PM.

Vi på GoToWork förespråkar Hjärnsmart arbete® och hälsar dig därför varmt välkommen till en eftermiddagssändning klockan 16.00-16.30 då våra hjärnor passar bäst för semifokus. Lyssna där du är – i soffan, på tåget hem eller ute på en promenad!

Se Samtal med GoToWork – Trendspaning 2022

Se det bästa igen

Har du missat tidigare sändningar eller vill se dem igen? Alla våra tidigare inspelningar finns på vår YouTube-kanal – du finner den här.
Här på vår hemsida – i vårt Kunskapsbibliotek och under Event – delar vi med oss av ännu mer kunskap, kommande event och föreläsningar.