SABINA FREDES – KONSULT & PROJEKTLEDARE

Med fokus på välmående människor och arbetsplatser 

Med erfarenhet från stora projekt inom byggbranschen med samordning och utföranden i den administrativa projektmiljön inte bara stärker Sabina Fredes vårt team med konsulter och projektledare på GoToWork utan blir en fantastisk tillgång för våra kunder.

Som ICF-certifierad coach och konsult inom facility management sätter Sabina människan i fokus. ”Jag brinner för människan och därmed smarta sätt att skapa förutsättningar för just välmående människor och arbetsplatser”, säger Sabina. Att bygga relationer och investera i dessa både privat och professionellt menar hon är en förutsättning för ett hållbart liv. Att få vägleda processen för företag och organisationer till en hälsosam och hållbar förändring inom arbetsmiljön känns betydelsefullt, eftersom det innebär en förbättring för såväl den enskilda individen som organisationen, menar Sabina. 


Personlig utveckling är viktigt för Sabina, likväl att finna balans och välbefinnande. Hon finner bäst återhämtning och ny energi genom att umgås med familj och vänner men ser även till att hålla hälsan i trim. Att åka bil eller kommunalt är inte Sabinas grej – med starka ben och frisk luft i lungorna susar hon helst fram på sin cykel!

Sabina Fredes Konsult & Projektledare GoToWork

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!

SABINA FREDES –