Rundabordssamtal: Framtidens arbetsliv – Almedalen 2024

26 JUNI 2024, 15:00–16:00
Rundabordssamtal i Almedalen
Terrassen på bakre delen av huset,
Ryska gränd 4, Visby

Välkommen till rundabordssamtal om framtidens arbetsliv – ett gemensamt arrangemang av Drees & Sommer Sverige, Sodexo och Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA). 

Moment 22 i arbetslivet

Vad är arbetsgivarens roll när det kommer till att skapa hållbara arbetsmiljöer samt välmående medarbetare? Diskutera frågor som exempelvis framtidens ledarskap, utmaningar med hybridarbete och medarbetarengagemang. 

Eventet har begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller!

Praktisk information

Vi bjuder på svalkande dryck.

Medverkande & arrangörer

Karin Ståhl, Managing Director Drees & Sommer Sverige
Sandra Dahl, Director Strategy & PMO Corporate Services, Sodexo
Anki Elken, Generalsekreterare,  UUA

Framtidens arbetsliv

26 juni 2024

För vem?

För alla inom kontor- och fastighetsbranschen som vill fokusera på skapandet av ett mer hållbart arbetsliv. För beslutsfattare, chefer och ledare på kontor som vill öka välmående och hälsa på arbetsplatser, och testa nya moderna arbetssätt som kan öka produktiviteten.

Anmäl dig!

Rundabordssamtal i Almedalen 2024: Framtidens arbetsliv

26 juni 2024

ANMÄL DIG – PÅ PLATS

Vid förhinder, vänligen avboka din plats senast 25 juni genom att maila marketing.sweden@dreso.com. För att vara hållbara och värna om vårt klimat anpassar vi vårt utbud efter antal gäster. Tack för att du visar förståelse!

Seminariet är gratis men det råder ett begränsat antal platser och du måste vara anmäld för att kunna delta. Först till kvarn. Vänligen anmäl dig genom att  anmäla dig och fylla i dina kontaktuppgifter.

Genom att anmäla dig godkänner du att Drees & Sommer / GoToWork – Part of Drees & Sommer sparar dina kontaktuppgifter. Du kan när som helst avregistrera dig från framtida utskick.

Drees & Sommer, en medarrangör

Rundabordssamtalet under Almedalen 2024 arrangeras tillsammans med Sodexo och Föreningen Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA).

Drees & Sommer Sverige är en del av det internationella företaget Drees & Sommer, ett partnerlett globalt konsultföretag som tillhandahåller konsult- och implementeringstjänster inom sektorerna fastighets-, industri-, energi- och infrastruktur.

Företaget grundades år 1970 i Tyskland och är sen länge en erkänd pionjär inom hållbarhet och digitalisering i fastighetsbranschen. Idag sysselsätter Drees & Sommer mer än 5 100 personer på 60 kontor runt om i världen.

Med fokus på hållbarhet, innovation, digitalisering och lönsamhet levererar företaget skräddarsydda lösningar för att möta kundernas unika behov och driver en positiv förändring inom den byggda miljön

Har ni frågor om seminariet, vänligen kontakta marketing.sweden@dreso.com.

Seminariet leds av

Karin Ståhl MD Drees & Sommer Sverige

KARIN STÅHL
Managing Director
Drees & Sommer Sverige
karin.stahl@dreso.com

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!