GoToWork

REFERENSER

Det här har vi gjort för andra

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi förutsättningar för ett gott arbetsliv. Något vi gör med erfarenhet, passion, nytänk och kunskap, anpassat efter människan–tekniken–platsen. Resultatet blir goda arbetsplatser som främjar innovation, välmående och produktivitet – platser där alla kan arbeta. Här finns ett axplock av några förändringsresor vi har varit med på.

Länsförsäkringar Halland

Länsförsäkringar Halland – projekt ”Bästa arbetsplatsen”

Länsförsäkringar Halland är på en tillväxtresa och vill bland annat utveckla nya arbetssätt. Utvecklingsarbetet sammanfattas under paraplyet ”Bästa arbetsplatsen” och handlar om att skapa en arbetsplats som inbjuder till samarbete, kreativitet och utveckling – nu och i framtiden.

Ett projekt genomfört år 2021.

Björnklockan Västerås reception

Björnklockan – samlokalisering av fyra verksamheter

Fyra verksamheter i Västerås; Bostads AB Mimer, Mälarenergi, Vafab Miljö Kommunförbund och Fibra, flyttar in under samma tak i Björnklockans kontorshus Navet. Syftet är att skapa bättre samarbete och utveckling för både medarbetarna och kunder såväl som medborgarna och Västerås stad. En komplex flytt som ska ge ett utvecklande och samverkande resultat.

Ett projekt genomfört år 2020.

Haninge kommun, Ribyskolan, Foto Olof Hodar

Haninge Kommun – projektledning av skolflytt

Sex skolor och förskolor behöver flyttas i Haninge Kommun på grund av renovering. En flytt som görs av Eterne, där GoToWork ansvarar för projektledningen för det stora flyttprojektet.

Ett projekt genomfört år 2020.

Ebab – ett hem för medarbetarna

När det var dags att uppdatera arbetsplatsen och flytta till det nya huvudkontoret ville ledningen skapa en samlingsplats till sina medarbetare att ”komma hem till”. Läs mer om Ebabs nya arbetsplats som motiverar fler att besöka huvudkontoret oftare.

Ett projekt genomfört år 2018.

Coca Cola – The Happiness Factory

Coca-Cola European Partners vände ett lågt resultat i Leesman®-mätningen till ett enastående. Plaketten för Leesman+ var bara början på deras bragd. Idag vet vi att The Happiness Factory är världens bästa arbetsplats. En lyckad förändringsresa!

Ett projekt genomfört år 2016.

Vi bidrar till attraktiva arbetsplatser, framtida arbetssätt och hållbara arbetsliv

GoToWork® har sedan starten år 2013 arbetat tillsammans med sina kunder för att skapa framtidens arbetsplats. Varje dag bidrar vi till inspirerande arbetsplatser, framtida arbetssätt och hållbara arbetsliv. Här är ett axplock av kunder vi har arbetat med under åren. 

GoToWork urval av kunder

Vad kan vi hjälpa dig med?