PETER ROBERTSSON – SENIOR KONSULT & FÖRÄNDRINGSLEDARE

Med fokus på hållbar teamutveckling och självledarskap i förändringsprocesser

Med nästan 20 år inom telekombranschen och senare som konsult kliver Peter Robertsson in i GoToWork som senior konsult & förändringsledare. Med stor erfarenhet inom kundservice, förändringsledning och utveckling hjälper Peter team att stärka, förbättra och utveckla hållbara beteendeförändringar.

Peter brinner för människor, interaktion och den dynamik som uppstår dem emellan, samt samspelet och komplexiteten i ett företags förväntan på effektivitet och resultat. ”Jag gillar att utmanas i den yta som uppstår där man vill skapa förståelse för hur det går att vara både effektiv och framgångsrik samtidigt som personalen är engagerade i sina jobb, sina kollegor och sin ledare”, säger Peter.  Han är en kunskapstörstig person som vill skapa insikt och förståelse runt frågor som berör hållbar teamutveckling och självledarskap. En kunskap som Peter gärna delar med sig av. I sin roll på GoToWork kommer han att bidra med ökad insikt samt driva utvecklings- och utbildningsdelar i uppdrag tillsammans med kunderna. ”Att se hur andra lyckas med att nå sina mål tycker jag är något av det roligaste som finns i yrkeslivet. Sen om det innebar att min roll bara var att heja på eller om jag mer konkret var involverad är inte lika viktigt” säger Peter glatt.

Som familjefar i snart 20 år och med två idrottande barn är han en van teamarbetare även på hemmaplan, både som supporter och mental coach. För egen kraft paddlar han gärna fram på SUP-brädan eller susar snabbt ned för backarna på mountainbiken. Med fokus på utveckling, både individuellt och i team, skapar Peter magi var han än befinner sig!

Peter Robertsson Senior Konsult & Förändringsledare GoToWork

PETER ROBERTSSON –

Senior konsult & Förändringsledare
+46 72 455 09 07
peter.robersson@gotowork.se

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!