Föreläsning: Outdoor Office Day

15 JUNI 2023, 10:00–15:30
Vasaparken, Västerås

Vad är fördelarna med att jobba utomhus och hur funkar det? Den 15 juni är det International Outdoor Office Day. Tillsammans med forskargruppen SOFCO (Framtidens hållbara kontor) vid Mälardalens universitet och Västerås Citysamverkan finns GoToWork – Part of Drees & Sommer på plats för att ge inspiration, kunskap och praktiska tips om kontorsarbete utomhus. Träffa forskare, studenter och närlingslivet samt ta chansen att testa på hur det är att jobba utomhus. Välkommen till ”Outdoor Office” i Vasaparken, Västerås största park.

GoToWork® på scen

I PANELEN: KARIN STÅHL

Samtal om stadsutveckling, attraktiva arbetsplatser och utomhuskontor – vilka vinster har det för kommuninvånare och näringslivet i staden?

15 juni 2023, 13:35–14:00
Vasaparken, Västerås

Karin Ståhl från GoToWork deltar i panelen som näringslivsrepresentant och expert inom arbetsplatsutveckling.

Varför vi mår bra av att flytta ut kontoret och hur skapar vi bra miljö för ditt utomhuskontor? Ta del av kunskap om hur utomhuskontor kan bidra till att skapa en attraktivare och mer levande stad med friskare invånare.

Medverkande:

MARIA MARTINSSON, VD för Västerås Citysamverkan
ESBJÖRN JAGERBRO, country manager Naava
KARIN STÅHL, managing director GoToWork – Part of Drees & Sommer
CARINA SÖDERLUND, designforskare, lektor i Informationsdesign
CHARLOTTE PETERSSON TROIJE, doktorand i arbetslivsvetenskap

Karin Ståhl VD GoToWork

KARIN STÅHL
Managing Director
GoToWork – Part of Drees & Sommer

Anmäl dig & träffa oss på plats!

Outdoor Office Day 2023 arrangeras av forskargruppen SOFCO, (framtidens hållbara kontor) vid Mälardalens universitet tillsammans med Västerås Citysamverkan. GoToWork är enbart en talare och deltar i panelen. Frågor gällande eventet ställs direkt till SOFCO och Västerås Citysamverkan.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!