GoToWork färg greenish med bubblor

VÅR HISTORIA & ÅRSREDOVISNING

Över 30 år av utveckling av arbetsplatser

För GoToWork AB började allt år 2013, men kunskapen bakom bolaget är betydligt äldre än så. Grundaren, Karin Ståhl, har i hela sitt yrkesliv arbetat med frågor som rör arbetsliv, arbetsplats och arbetssätt – det är hennes stora passion. Med över 30 år av kunskap och erfarenhet lade Karin den stabila grund som GoToWork står på idag.

Vår historia – Karin Ståhl & GoToWork®

År 2013 grundade Karin Ståhl GoToWork med målet att stötta verksamheter och organisationer till att skapa goda arbetsplatser i en hållbar utveckling med perspektiven människan, tekniken och platsen. Hon ville utrota de ”onda” arbetsplatserna och skapa välmående kontor för både medarbetare och verksamhet. Sedan starten har GoToWork växt och idag är vi ca 20 medarbetare som drivs av samma sak – att designa hållbara arbetsliv och förändra arbetsplatser till att bli goda och välmående sådana.

Karin är idag även en eftertraktad föreläsare och rådgivare inom arbetsplatsutveckling och hennes kunskapsbank och nyfikenhet inom området är en unik tillgång. På GoToWork är hon VD och arbetsplatsstrateg.

Läs mer om Karin Ståhl
Karin Ståhl VD GoToWork

Vår årsredovisning – en inblick framåt och bakåt

Våra årsredovisningar är mer än bara siffror. Ta del av GoToWorks historia år för år där VD, medarbetare och ledningsgrupp berättar om viktiga händelser och intressant fakta som ger en god inblick i vad som hänt och vad som blickas fram emot.

GoToWork® år 2022

År 2022 börjar med rekrytering av nya erfarna medarbetare till vårt kunskapsrika team. Efter en längre tid av stark påverkan av pandemin har arbetsplatser runt om i Sverige och världen både nya och fler behov av hållbara arbetssätt och arbetsmiljöer. Vi har ett spännande år framför oss med många nya projekt hos både stora och små företag, organisationer och myndigheter runt om i landet för att designa hållbara arbetsliv. 

GoToWork® år 2021

Ett år av tillväxt, både i uppdrag och med ny kunskap! GoToWork har satsat framåt, trots pandemin som bromskloss, och har skapat ett team med projektledare, arbetsplatsstrateger och förändringsledare med djup kunskap och lång erfarenhet. Ett team som vet vad som krävs för att gå från nuläge till nyläge och är kunniga rådgivare och trygga stöttepelar för våra kunder i deras förändringsresa. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett hållbart arbetsliv med attraktiva arbetsplatser som möter alla de nya krav på flexibilitet och digitalisering som pandemin har framkallat.

Läs mer i vår årsredovisning för år 2021

Var med på vår resa framåt

Historia i all ära, men vi blickar alltid framåt. Framrutan är ju trots allt större än backspeglarna. Var med på vår resa!

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna så svarar vi dig inom kort.