GoToWork

OM OSS

Det här är GoToWork – Part of Drees & Sommer

GoToWork – Part of Drees & Sommer utvecklar attraktiva arbetsplatser och framtida arbetssätt. Vi ger stöd till stora och små företag, organisationer och myndigheter för att implementera och ställa om sätten att arbeta hållbart. Vi tar med våra kunder på en gemensam resa från nuläge till nyläge, alltid med fokus på människan – tekniken – platsen. Vi designar ett hållbart arbetsliv.

Vi designar ett hållbart arbetsliv

Med fokus på människan – tekniken – platsen tar vi med våra kunder från nuläge till nyläge.

GoToWork är grundat på över 30 år av kunskap och erfarenhet. Grundat av Karin Ståhl och idag en del av Drees & Sommer.

Vi pratar gärna om allt ifrån hybridarbete, företagskultur och arbetssätt till nulägesanalys, arbetsplatsstrategi och behovsanalys med dig. Vi älskar att prata om allt som har med arbetsplats och arbetssätt att göra.

Ett team fullproppade med kunskap om hållbart arbetsliv. Hos oss jobbar till exempel strateger, projektledare, förändringsledare och designers.

Vill ni utveckla er arbetsplats och/eller arbetssätt efter er verksamhets behov och anpassas till framtiden? Se vad vi kan göra för dig

Vill du också jobba med att designa hållbara arbetsliv?

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi förutsättningar för ett hållbart arbetsliv med hjärnsmarta arbetsplatser. Vi är personliga och delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Vi är genuint nyfikna på ny forskning, teknik, framtid och vår omvärld så väl som på era behov, utmaningar och problem. Vi strävar alltid att finna den bästa och mest hållbara lösningen anpassad för er. Vi är passionerade och brinner för att möjliggöra ett arbetsliv som är hållbart och främjar välmående, jämlikhet, innovation, klimatet och långvarig utveckling.

Våra kunder är företag, kommuner, myndigheter och organisationer runt om i Sverige. Vi genomför stora och små uppdrag inom bland annat:

– Rådgivning
– Arbetsplatsförändring
– Projektledning
– Arbetsplatsstrategi
– Förändringsledning
– Strategi & Analys
– Ledarskap & Organisation
– Föreläsningar & seminarier

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna så svarar vi dig inom kort.

Våra samarbetspartner

Hållbarhet FootPrint Level GoToWork
Hållbarhet UUA GoToWork
Leesman GoToWork
Mälardalen universitet

Vi stöjder BRIS

GoToWork Bris

GoToWork är företagsvän och stödjer BRIS. Ett stöd till att barn ska få en trygg vuxen att prata med, dygnet runt. BRIS kämpar för barnens rätt i samhälle och vi på GoToWork vill ge fler barn hopp om en bättre framtid.

Läs mer om BRIS.