MARIE ERIKSSON – SENIOR KONSULT & PROJEKTLEDARE

Projektledare med stor motivation & drivkraft att leda processer framåt

Marie Eriksson är senior konsult och projektledare på GoToWork. Hon har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen där hon i över 20 år har haft olika roller. Förutom att Marie har varit egen företagare har hon många års erfarenhet som fastighetsmäklare, uthyrningschef, konsult och rådgivare inom olika lokalprojekt – alltid roller där ”fastigheter” är den gemensamma nämnaren.

Som senior projektledare på GoToWork både leder och rådger Marie GoToWorks kunder i utvecklingen av deras framtida kontor och vägleder dem från deras nuläge till nyläge. Marie är en ”doer” och älskar att få saker gjorda och samtidigt uppnå resultat. Hon är en ansvarstagande person som gillar att bidra till att driva processer framåt. Hon tar gärna projektledarrollen för både stora som små projekt och trivs att vara där det händer. ”Det är variationen i arbetsuppgifterna som ger mig motivation och drivkraft, i kombination med att jobba tillsammans med duktiga och kunniga kollegor samt få möjlighet att bidra till positiva resultat och nöjda kunder”, säger Marie.

Marie älskar fastighetsbranschen och brinner lite extra för just kontorssegmentet. Hon följer trender inom kontorssegmentet med nyfikenhet. Genom att hålla sig uppdaterad på marknaden och dess trender om hur vi på bästa sätt skapar trivsamhet och medvetenhet på våra arbetsplatser, oberoende av var och hur vi jobbar, är prioriterat för Marie. ”För ett hållbart arbetsliv krävs att både företaget och kollegor har ett flexibelt förhållningssätt till hybridarbete och att tillit finns” menar hon.

Marie som både är uppvuxen och bor i Stockholm spenderar ofta sin lediga tid utanför huvudstaden, då gärna på sitt lantställe. Att umgås med familj, vänner och hästar ger henne både energi och glädje.

Marie Eriksson Senior konsult & projektledare GoToWork

MARIE ERIKSSON –

Senior konsult & Projektledare
+46 72 455 09 15
marie.eriksson@gotowork.se

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!