MARIA SVANTEGÅRD – SENIOR KONSULT & PROJEKTLEDARE

Maria drivs av att skapa välmående arbetsplatser

Maria Svantegård är senior konsult och projektledare på GoToWork. Hon har lång erfarenhet av högkvalitativ service från hotell- och mötesbranschen där hon i över 10 år arbetade i serviceinriktade miljöer, med bemötande av kunder samt arrangerat lyckade möten, vistelser och upplevelser. De senaste 8 åren har hon tagit sina kunskaper vidare till kontorsbranschen där hon som Office Manager har skapat välmående arbetsplatser och kreativa miljöer. En kunskap som kommer till stor nytta för både kunder och kollegor här på GoToWork.

Maria Svantegård Senior konsult & Projektledare GoToWork

”Jag älskar det dagliga mötet med människor” säger Maria. Hon drivs av att förbättra och tar sig an de nya möjligheter som finns med framtidens kontor, där upplevelsen både på plats och digitalt är avgörande. ”För mig är det viktigt att se till att alla verkligen har det de behöver för att kunna utföra sitt jobb så bra som möjligt” säger Maria.

Maria har en positiv inställning och hon sprider härlig energi till personer i sin omgivning. Hon inte bara ger energi –  hon har mycket energi i sig! Vandra, paddla kajak, åka skidor och surfa är bara några aktiviteter hon gärna ägnar sig åt på sin fritid. Genom friluftsliv, häng i pulkabacken och grillkvällar med familj och vänner i all sin enkelhet skapar Maria välmående till sitt eget liv.

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!

MARIA SVANTEGÅRD –

Senior konsult & Projektledare
+46 72 455 09 11
maria.svantegard@gotowork.se