LINA HJALMARSSON – SENIOR KONSULT, PROJEKTLEDARE & FÖRÄNDRINGSLEDARE

Förändringsledare med fokus på människors behov

Lina Hjalmarsson är senior konsult, projektledare och förändringsledare på GoToWork. Lina har en bakgrund och erfarenhet från både media och internationell utveckling, där den röda tråden inom alla yrkesroller och uppdrag har varit inom kommunikation, projekt- och förändringsledning. Hon uppskattar att hela tiden få nya utmaningar, det håller henne på tårna. Hon värdesätter att få gå in i nya uppdrag med nya människor. ”Det roligaste är när ett kreativt samarbete leder till konkreta idéer och lösningar som fungerar för människor och organisationer” säger Lina.

Lina fokuserar alltid extra mycket på människorna i alla uppdrag. För henne innebär det att lyssna på människors behov, oro, förhoppningar, önskemål och förväntningar för att sedan utgå ifrån det i hennes arbete. ”Om inte människorna i en organisation anammar det nya så kommer det nya vi arbetar fram inte göra mycket nytta” fastslår Lina.

Lina menar att arbetslivet måste vara kompatibelt med resten av livet. Att skapa möjligheter för människor att inte bara orka utan också vilja jobba ett helt arbetsliv är ett viktigt mål som hela team GoToWork eftersträvar. För att bidra till det så fokuserar bland annat Lina på att se till de nyttor människor och verksamheter behöver. ”Det finns så många projekt, även väl genomförda projekt, som aldrig leder till några hållbara effekter. Folk kan jobba halvt ihjäl sig i stora projekt och förändringsprocesser, men om de inte förankras i organisationen, om ledningen inte är med på tåget eller om projekten inte tar hänsyn till människorna i verksamheten och deras behov så kommer resultaten inte generera konkreta och hållbara effekter” hävdar Lina.

Förutom Sverige som arbetsmarknad har Lina i tidigare arbetsroller bott både i England och Sydafrika. Hon gillar att resa men känner att hemma är där hon har människor omkring sig som betyder mycket för henne. Lina är en aktiv person som gärna befinner sig ute i friska luften så ofta hon kan, helst med ett par slalomskidor under fötterna. Eftersom hon är uppväxt i Norrland har hon både skidorna och lugnet i sig och hon kopplar gärna av framför en bok eller med en penna i handen.

Lina Hjalmarsson Senior konsult & Förändringsledare GoToWork

LINA HJALMARSSON –

Senior konsult, Projektledare & Förändringsledare
+46 72 455 09 13
lina.hjalmarsson@dreso.com

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!