LENA EURÉN – AFFÄRSSTÖD & ADMINISTRATIV PROJEKTLEDARE

Med struktur och noggrannheten skapas betydelsefullt affärsstöd 

Lena Eurén innehar den viktiga rollen affärsstöd och administrativ projektledare på GoToWork. Lena är en mycket kunnig och engagerad projektkoordinator, hon har lång erfarenhet av att driva och koordinera flytt- och inredningsprojekt för stora och små om- och nybyggnadsprojekt. Med hennes starka engagemang och stora förmåga att organisera och strukturera arbetet skapar Lena alla förutsättningar för goda resultat.

Lena Eurén Affärsstöd & Administrativ projektledare GoToWork

Lena är en nyfiken person som tar både henne och projekten framåt. Att hon både är lyhörd och lösningsorienterad gör att hon alltid bidrar med det lilla extra. Hennes goda sinne för ordning och reda i det administrativa arbetet hjälper alla våra medarbetare ute på fältet. ”Jag curlar gärna för teamet och sopar isen fri från administrativa ”problemstenar”. Att stödja, supporta och serva mina medarbetare internt i uppdragen så att de istället kan fokusera på andra delar av projekten gör mig glad”, säger Lena.

Från Småland kommer denna glada och positiva hockeymorsa som alltid finns som en trygg supporter och stöttepelare bakom laget. Om hon inte sitter på läktaren och hejar på sönernas hockeylag så stödjer hon hela teamet på GoToWork med sin kunskap, erfarenhet och administrativa noggrannhet.

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!

LENA EURÉN –

Affärsstöd & Administrativ projektledare

+46 76 180 66 46
lena.euren@dreso.com