Leda & motivera på distans

Karin Ståhl från GoToWork gästar Telias programserie Work in progress, avsnitt 4
JUNI 2018

Telia har gjort en programserie, Work in progress, för att gå på djupet med frågan om vart arbetslivet är på väg.  I sammanlagt 11 avsnitt tar Mille Beckman,  då arbetandes på Telia, spetsen och träffar intressanta personer som alla brinner för just framtidens arbetsliv. Kommer vi ha 8-timmars arbetsdag? Vad händer med korridorsnacket när vi bara ses digitalt? Hur skapar man fungerande team i den digitala världen och vad ska vi göra när robotarna tar över? De här frågorna resonerar Mille och gästerna om i programserien.

I avsnitt 4 gästar Karin Ståhl från GoToWork och Johan Book, föreläsare & utbildare, programserien och de talar om att leda och motivera på distans.

Avsnitt 4 – leda & motivera på distans

Avsnitt 4 – Leda och motivera på distans – av Work In Progress handlar om hur digitaliseringen förändrar förutsättningarna för att skapa och leda team och hur man kan jobba med motivation.

I avsnittet medverkar Karin Ståhl, arbetsplatsstrateg och VD på GoToWork. Nu när corona-pandemin lamslår många arbetsplatser och många uppmanas arbeta hemifrån anser vi att avsnittet är mer aktuellt än någonsin. Se avsnittet igen här nedan och kika gärna på hela programserien Work in progress på Telias youtubekanal.

Work in progress - avsnitt 4 leda och motiviera på distans_2020_Karin_Mille