PDF att ladda ner

Leadership in a  hybrid workplace

Nu måste vi börja prata om ledarskap! Med tanke på de senaste två åren, då vi har lämnat pandemi-eran som utvecklade en radikal förändring till att arbeta hemifrån, tycker vi att det är dags att sluta argumentera om det är en återgång till kontoret eller inte som gäller. Hybridarbete är här för att stanna.

Frågan att ställa är istället om det är rätt ledare som är på plats, för hybridarbetets arbetsplats? Är du redo att leda på en hybrid arbetsplats? Har du den kompetens och det tankesätt som krävs? 

Leadership in a hybrid workplace – PDF att ladda ner!

I ”Leadership in a hybrid workplace”, av Drees & Sommer Sverige 2024, kan du läsa mer om hybridarbetets krav på en ledare. Är du rätt person att leda i en hybrid arbetsmiljö?

En folder på 3 sidor som ger kortfattad information om dagens problematik inom ledarskap många organisationer i det hybrida arbetslivet står inför. Ta del av en praktisk checklista/test för att bedöma hur väl du och ditt team är förberedda och vad ni behöver för att vara konkurrenskraftiga på morgondagens marknad. Öppna och ladda ner ”Leadership in a hybrid workplace”.

PDF: Leadership in a hybrid workplace

Kontakta oss

Behöver du råd, vägledning och stöttning att skapa framtidens arbetsplats? Läs mer om våra tjänster här, eller kontakta oss direkt.

Leadership in a hybrid workplace” är skriven av Lina Hjalmarsson, Peter Robertsson och Vibeke Stadling, Drees & Sommer Sverige, 2024.

Lina Hjalmarsson Senior konsult & Förändringsledare GoToWork

LINA HJALMARSSON
Senior Konsult & Förändringsledare, Drees & Sommer
lina.hjalmarsson@dreso.com

Peter Robertsson Senior Konsult & Förändringsledare GoToWork

PETER ROBERTSSON
Senior Konsult & Förändringsledare, Drees & Sommer
peter.robertsson@dreso.com

Vibeke Stadling Senior konsult & Förändringsledare GoToWork

VIBEKE STADLING
Senior Konsult & Förändringsledare, Drees & Sommer
vibeke.stadling@dreso.com