GoToWork TALKS – en podd om det hållbara arbetslivet

I GoToWork TALKS – en podd om det hållbara arbetslivet – delar vi på GoToWork med oss av våra insikter och erfarenheter kring hjärnsmart arbete, framtidens arbetsplats och det hållbara arbetslivet. Vi ger dig kunskap, inspiration och tips för en hållbar arbetsplatsutveckling. Vi bjuder även in externa gäster för att delta i våra samtal.

Avsnitt GoToWork TALKS

#6 Brainsmart work-life – how to understand & handle stress

Lär dig mer om fysiologisk stress av Feben Javan, doktorand i folkhälsa vid Mälardalens högskola, och upptäck hur organisationer och individer kan skapa bättre förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Programmet är det första i serien ”Hjärnsmart arbetsliv” som tar ståndpunkt i den neurovetenskapliga modellen ”the Healthy Mind Platter” av Dr Daniel Siegel och Dr David Rock. En modell om hur man optimerar hjärnan och skapar välbefinnande.

Avsnittet är på engelska.

Medverkande:
Feben Javan (doktorand i folkhälsovetenskap, Mälardalens universitet)
Vibeke Stadling (
förändringsledare, GoToWork)

#5 Finn nycklarna till bättre samarbete

Organisationers framgång kan mätas i hur väl anställda gör arbetsuppgifter tillsammans. Har ni hittat nycklarna till samarbetsrummen, gällande både den fysiska och digitala arbetsplatsen? I detta avsnitt pratar vi om samarbete och de faktorer som möjliggör gott samarbete – vi ger dig ledtrådarna till att hitta alla nycklar!

Medverkande:
Lina Hjalmarsson (förändringsledare, GoToWork)
Peter Robertsson (förändringsledare, GoToWork)

#4 Leda & bygga företagskultur på distans – går det?

”Det går inte att bygga företagskultur på distans”, är det många som påstår. Stämmer det? Och vilka nya krav ställer distansarbete på ledarskapet? Lyssna till hur förändring lätt kan väcka motstånd men att det istället handlar om hur en förändring genomförs.

Medverkande:
Peter Robertsson (förändringsledare, GoToWork)
Lina Hjalmarsson (förändringsledare, GoToWork)

#3 Må bättre & prestera mer! Men hur?

Hur vi kan må bättre och prestera mer i det nya arbetslivet? Hur kan man bli en attraktiv arbetsgivare med välmående medarbetare? Ta del av tips och enkla lösningar till både organisationer, chefer och medarbetare för ett ökat välmående och hjärnsmart arbete.

Medverkande:
Peter Robertsson (förändringsledare & arbetsplatsutvecklare, GoToWork)
Vibeke Stadling (förändringsledare och specialist inom hälsa & välmående, GoToWork)

#2 Vi designar ett hållbart arbetsliv

Vilka är GoToWork och vad gör de? Lyssna till hur företagets vd, Karin Ståhl, vill frälsa världen från onda arbetsplatser. Med hjälp av värdeorden – tillsammans, personliga, nyfikna & passionerade – designar GoToWork ett hållbart arbetsliv.

Medverkande:
– Karin Ståhl (grundare & vd, GoToWork)
– Christina Ljosåk (vice vd och affärsområdeschef Workplace & Design, GoToWork)

#1 En podd om det hållbara arbetslivet

Välkommen till premiäravsnittet av GoToWork TALKS – en podd om det hållbara arbetlivet! En podd där GoToWorks medarbetare samt inbjudna gäster kommer att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper om det hållbara arbetslivet. Ta del av tankarna bakom, varför GoToWork startar en podd.

Medverkande:
– Karin Ståhl (grundare & vd, GoToWork)
 Christina Ljosåk (vice vd och affärsområdeschef Workplace & Design, GoToWork)

GoToWork på Youtube

Se alla GoToWorks kunskapsvideos på vår Youtube-kanal.

Kunskapsvideor