Kontorstrender 2020 med GoToWork, del 5 – Folkhälsa

15 OKTOBER 2020

Del 5 av 5 i serien Kontorstrender 2020 med GoToWork.
Samtidsspaning med olika perspektiv i ett öppet panelsamtal om vad som faktiskt spelar roll för hur vi mår och vad vi gör på jobbet.

Lyssna på kontorstrender – folkhälsa

Panelsamtal tema: Folkhälsa

Vi kommer under det kommande året att se en enorm utveckling i hur vi planerar och använder våra arbetsplatser. Från att tidigare ha pratat läge-läge-läge när det gäller kontorslokaler, har vi under senare år lyft information-information-information som det nya flaggskeppet. Nu står vi inför det nya: upplevelse-upplevelse-upplevelse. Det vi ser är hur organisationen på alla nivåer sätter människan i arbetsrummet i centrum och designar upplevelser runt hen. Det handlar både om gott ledarskap och självledarskap, förståelse och möjlighet för hjärnsmart arbete, god ergonomi och om de bästa tänkbara förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv med medarbetaren i fokus. 

Samtidsspaning med olika perspektiv i ett öppet panelsamtal om vad som faktiskt spelar roll för hur vi mår och vad vi gör på jobbet. Under ledning av Karin Ståhl samtalar vi på ämnet tillsammans med Andreas Wadlund, Kock och Entreprenör, Tommy Wilén leg. naprapat  och Teresa Acuña Lopez, en av grundarna till företaget Culture by Design.

Kontorstrender 2020 Folkhälsa GoToWork
Karin Ståhl GoToWork

Moderator
KARIN STÅHL
Grundare, VD & Arbetsplatsstrateg
GoToWork

Lyssna på panelsamtalet – Folkhälsa

Lyssna på panelsamtal om folkhälsa med Andreas Wadlund, Kock och Entreprenör, Tommy Wilén leg. naprapat  och Teresa Acuña Lopez, en av grundarna till företaget Culture by Design. Karin Ståhl, GoToWork, modererar samtalen.

Lyssna på kontorstrender – folkhälsa