Konferens: Servicedesk Forum 2022

18-19 OKTOBER 2022

Konferensen Servicedesk Forum 2022 är en två dagar långt hybridevent där du kan delta på plats eller digitalt. Fokus ligger på hur man skapar förutsättningar och utveckling för medarbetare som arbetar med servicedesk och support så att de kan möta kunden på bästa tänkbara sätt och samtidigt skapa delaktighet i företagets egen kultur.  Hur hittar man anställda med rätt kompetens och motivation? Hur bibehåller man talanger inom supporten och kompetensutvecklar? Ett flertal talare står på scen och berättar om hur de har börjat omvandlingen till att framtidssäkra sin servicedesk och support, bland annat Mille Beckman från GoToWork. Mille kommer att dela med sig om kunskaper i hybridarbete och hur man leder i en platsoberoende tillvaro.

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING: MILLE BECKMAN

Hybridarbete – att leda i en platsoberoende tillvaro

18 oktober, klockan 15:10 — 16:00

Det talas alltmer om morgondagens hybrida arbetsliv efter pandemin och om hur vi ska jobba i mer distribuerade team, frågor som rör kontorets framtid och det digitalt arbetssätt. Flexibilitet i arbetet 2 – 3 dagar hemma i veckan? Vilken dag? Allt från hybridmöten, arbetsplats miljöer och co-working har varit uppe för diskussion, och nu fått brännande relevans under pandemin. Detta är en utmaning, inte minst för servicedesk och supportorganisationer som behöver hitta nya rutiner kopplade till det digitala arbetssättet och en arbetskultur som får alla medarbetare att känna sig inkluderade. Hur kan du gå till väga för att hitta strategier för morgondagens hybrida arbetsliv?

  • Det digitala arbetssättet – ett paradigmskifte på arbetsplatsen
  • Hur skapar vi ett hållbart arbetsliv, och hur ”digitala” är vi egentligen?
  • Om nu arbetsmiljön är så digital vem ansvar för den?
  • Att skapa en social arbetsmiljö som främjar människors välbefinnande oavsett distansarbete eller kontorsmiljö
  • Är det så att det växer fram ett A och B lag där några är ”med” och andra inte?
  • Hur bra får man ha det på jobbet? och kommer vi att sluta mäta tid?
  • Hur kan du leda och styra verksamheten på ett effektivt sätt i det nya arbetssättet?
Mille Beckman Operativ Chef GoToWork

MILLE BECKMAN
Operativ chef & senior rådgivare
GoToWork

Anmäl dig till Servicedesk Forum 2022

Konferensen 2022 arrangeras av Servicedesk Forum. GoToWork® är enbart en föreläsare på konferensen. Frågor gällande konferensen ställs direkt till Servicedesk Forum.

Fler event med GoToWork

Vår kunskapsbank är stor inom digital och hållbar arbetsmiljö. Karin Ståhl (grundare, VD och arbetsplatsstrateg) så väl som våra övriga experter inom GoToWork® är ofta ute och föreläser och samtalar om bland annat hybridarbetsplatser, digitalisering och framtidens arbetsplats.
Missa inte våra kommande event – klicka här!