Föreläsning: Den hybrida arbetsplatsen & det hybrida ledarskapet

KONFERENS: NXT GENERATION EMPLOYER BRANDING
9 FEBRUARI 2023, KL 14:00–18:00

NXT Interim och NXT Rekrytering bjuder in till konferensen NXT Generation Employer Branding – en eftermiddag med information, tips och råd kring tre fokusområden; hybrid arbetsplats, hållbarhet och förmåner. I utmaningen att hitta och attrahera rätt kompetenser, framför allt specialister, på en tuff kandidat-marknad blir arbetet med framgångsrik employer branding avgörande. De flesta företag har någon form av strategi men få riktar sitt budskap mot målgruppen. Galanta kontor, AW på torsdagar och skrattande kollegor räcker inte. Att kommunicera på mottagarens villkor är A och O.
Mille Beckman, CDO, Employer Experience & affärsområdeschef på GoToWork, står på scen och pratar om den hybrida arbetsplatsen.

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING: MILLE BECKMAN

Den hybrid arbetsplatsen och det hybrida ledarskapet

9 februari, kl 14:20–14:40
SPP, Vasagatan 12 Stockholm

Mille Beckman, (CDO, Employer Experience & Affärsområdeschef på GoToWork), har en 40 minuters föreläsning om hybridarbete och digitalt ledarskap.

En föreläsning som bland annat tar upp:

  • vad kräver den hybrida arbetsmodellen
  • effektfullt hybridarbete
  • att leda på distans
  • digital kultur och digital inkludering
  • hjärnsmart arbete
Mille Beckman CDO GoToWork

MILLE BECKMAN
CDO, Empoyer Experience & Affärsområdeschef
GoToWork

Anmäl dig

Konferensen NXT Generation Employer Branding arrangeras av NXT Interim & NXT Rekrytering. GoToWork är enbart en talare och deltar som föreläsare på konferensen. Frågor gällande konferensen ställs direkt till NXT.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!