Föreläsning: Utveckla en hållbar arbetsplatsstrategi

KONFERENS: FRAMTIDENS KONTOR & ARBETSSÄTT 2023
28 MARS 2023

Framtidens kontor och arbetssätt är en årlig konferensen arrangerad av AbilityPartner. Var med på plats i Stockholm eller delta digitalt. Hur blir kontoret en attraktiv och värdeskapande mötesplats som stöttar nya flexibla arbetssätt för en framgångsrik och välmående organisation? 

Karin Ståhl, grundare & VD på GoToWork, är i årets upplaga en av föreläsarna inom ämnet ”arbetsplatsstrategi inom hybridarbete”.

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING: KARIN STÅHL

Så utvecklar du en arbetsplatsstrategi som supportar en hybrid arbetsmodell

28 mars 2023
Hasselbacken, Stockholm

Karin Ståhl, (grundare, VD & arbetsplatsstrateg på GoToWork), har en 30 minuters föreläsning om strategiarbete kopplat till hybrida arbetsmodellen.

En föreläsning som bland annat tar upp:

  • Vad är viktigt för att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplatsstrategi som utgår från både verksamhetens och individens behov?
  • Behovsanalys – så utreder och formulerar du vilken typ av arbetssätt som stöttar organisationen att nå sin fulla potential
  • Hur skapas ett effektfullt hybridarbete och vad krävs av ledarskap, medarbetarskap kommunikation för att lyckas?
  • Att skapa framtidens hållbara arbetsplats – konkreta tips för att gå från nuläge till nyläge
Karin Ståhl grundare och VD GoToWork

KARIN STÅHL
Grundare & VD
GoToWork

Anmäl dig

Konferensen Framtidens kontor & arbetssätt 2023 arrangeras av AbilityPartner. GoToWork är enbart en talare och föreläser på konferensen. Frågor gällande konferensen ställs direkt till AbilityPartner.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!