Föreläsning: Hybridarbete – arbeta & leda i en platsoberoende tillvaro

KONFERENS: ADMINISTRATÖRER I HÖGRE UTBILDNING
20-21 MARS 2023

Centrum för kunskap, en del av Insight Event, arrangerar en konferens för dig som arbetar med administration på högskola eller universitet. I takt med digitaliseringens framfart och kriser samt krav på ökad effektivisering utvecklas rollen som administratör i snabb fart. Under två dagar bjuds det på viktig kunskap från experter och praktikfall från andra lärosäten. 

Mille Beckman, CDO, Employer Experience & affärsområdeschef på GoToWork, är inbjuden som expert och kommer att prata om hybridarbete och ledarskap i en platsoberoende tillvaro.

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING: MILLE BECKMAN

Hybridarbete –  att arbeta och leda i en platsoberoende tillvaro

21 mars 2023, kl 13:30–14:30

Mille Beckman, (CDO, Employer Experience & Affärsområdeschef på GoToWork), har en 40 minuters föreläsning om hybridarbete och digitalt ledarskap.

En föreläsning som bland annat tar upp:

  • vad kräver den hybrida arbetsmodellen
  • effektfullt hybridarbete
  • att leda på distans
  • digital kultur och digital inkludering
  • hjärnsmart arbete
Mille Beckman CDO GoToWork

MILLE BECKMAN
CDO, Empoyer Experience & Affärsområdeschef
GoToWork

Anmäl dig

Konferensen arrangeras av Insight Events. GoToWork är enbart en talare och deltar som föreläsare på konferensen. Frågor gällande konferensen ställs direkt till Insight Events.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!