Konferens: Framtidens kontor & arbetssätt

ABILITY PARTNER: 6 OKTOBER 2021

För 10:e året i rad anordnar AbilityPartner konferensdagen om framtidens kontor och arbetssätt, den 6 oktober. I år är det en hybridkonferens där du kan delta både på plats i Stockholm eller digitalt. Karin Ståhl, VD & arbetsplatsstrateg på GoToWork, finns med i paneldiskussionen med Henrik Nyström (Microsoft), Jonas Hurtigh Grabe (Veldhoen + Company) och Jonas Falk (Strategisk Arkitektur).  13:30-13:55 – missa inte det!

Ange koden GTW vid bokning och få 500 kr rabatt!

GoToWork® på scen

PANELDISKUSSION: KARIN STÅHL

Hur ser framtidens kontor och arbetssätt ut i spåren av Covid-19?

6 oktober, kl 13:30–13:55

  • Framtidens kontor i krisens fotspår – hur påverkas kontorslösningarna och arbetssätten?
  • Vilka nya krav kommer att ställas på kontor, teknik, arbetssätt och ledarskap?
  • Hur ser det nya nätverkande företaget ut?

Under föreläsningen lyfts dessa dagsaktuella frågor och du får med dig tips om hur vi skapar framtidens arbetsplats. 

Karin Ståhl grundare och VD GoToWork

Om konferensen – Framtidens kontor & arbetssätt

Det nya normala – hur blir kontoret en attraktiv och värdeskapande mötesplats som stöttar nya flexibla arbetssätt och affärsmål?
Precis just nu sker ett stort paradigmskifte på arbetsplatsen. Kontor och arbetssätt är mer än någonsin strategiskt viktiga frågor som står högt upp på varje ledningsgrupps agenda. Hur har behoven och definitionen av ett kontor förändrats och hur påverkar det personal- och affärsstrategin? Vad är viktigt när vi omformar och anpassar kontoret utifrån nya behov och hur gör vi kontoret och arbetsplatsdesignen mer relevant för nya arbetssätt? Vilka nya krav ställer det på ledarskapet och självledarskapet och hur lyckas man bygga företagskulturen och behålla det sociala kittet mitt i allt detta? Viktiga och affärskritiska frågor. Det nya arbetslivet ställer helt nya krav på både ledarskap, arbetssätt, teknik och lokaler för att skapa den bästa medarbetarupplevelsen. På denna konferens får du ta del av unika erfarenheter och lärdomar från organisationer som verkligen tänkt till. Dessutom får du de senaste forskningsrönen samt expertråd från branschens ledande experter.

Läs mer om konferensen här!

Anmäl dig 

– ange koden GTW och få 500kr rabatt på biljetten!

Fler event med GoToWork

Vår kunskapsbank är stor inom digital och hållbar arbetsmiljö. Karin Ståhl (grundare, VD och arbetsplatsstrateg) så väl som vår övriga erfarna och mycket kompetenta personal är ofta ute och föreläser och samtalar om bland annat hybridarbetsplatser, digitalisering och framtidens arbetsplats. Missa inte våra kommande event – klicka här!