KARIN BACKLUND – MARKNADSANSVARIG

Med bred kunskap inom visuell kommunikation och öga för detaljer

Karin Backlund är marknadsansvarig, tidigare marknadskoordinator, på GoToWork som med positivitet, kreativitet och ett öga för detaljer leder och arbetar med vår marknad och kommunikation. Karin kommer närmast från design- och marknadsavdelningen på Renée Voltaire AB där hon var Social- & Digital communication manager; dagar som var fyllda med digital kommunikation, marknadsföring, webbshop, foto och produktion. Hon tog klivet från den hälsosamma maten till den hälsosamma arbetsplatsen. 

Att arbeta brett inom digital kommunikation är vad Karin har stor erfarenhet av då hon har en bred kunskapsbas inom bland annat content, text, layout och foto. ”Kommunikation är inte bara ord i tal eller skrift, den är även visuell och därmed lika viktig för ögat som örat”, säger Karin glatt. Att få jobba med kommunikation i sin helhet där både text, färg och form ingår är något hon verkligen brinner för. När Karin inte har en färgpenna i handen finner hon ofta ny energi genom att ta en joggingtur med sin hund ute i naturen, där hon uppskattar omgivningens olika färgnyanser, eller så mumsar hon helt enkelt bara på en bit mörk choklad.

Alltid med en kopp te vid sin sida och en penna i handen är hon vår doer som håller ställningarna bakom datorns bild- och textbehandlingsprogram på GoToWork. Det som många av våra konsulter ute på uppdrag upplever som fluffigt, flummigt och obegripligt inom digital kommunikation – det fixar Karin!

Karin Backlund Marknadskoordinator GoToWork

KARIN BACKLUND –

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!