JULIA CRANZ – SENIOR KONSULT & PROJEKTLEDARE

Projektledaren med öga för detaljer

Julia Cranz är senior konsult och projektledare på GoToWork, en del av Workplace & Design med fokus på platsen. Hon har en lång erfarenhet som projektledare med inredningsprojekt, både från Sverige och internationellt. Julia har bland annat arbetat några år i USA där hon startade upp ett lokalkontor och var ansvarig för kunder i Nord- och Sydamerika. I Sverige har hon haft olika roller på till exempel på AFRY och inredningsföretaget Senab. 

Julia uppskattar att få vara en del av både större och mindre projekt. ”Att få träffa nya människor, jobba tillsammans i ett härligt team med andra GoToWork:ers, externa partners och såklart kunden är något jag värdesätter högt”, säger Julia. Hennes roll som projektledare för lokalprojekt är bred och innefattar allt ifrån budgetering, upphandling och flyttlogistik till leverans och uppföljning. ”Att få se olika delar av en kundverksamhet, att ha möjligheten att kunna hjälpa till och sen få se ett positivt slutresultat gör mig alltid glad”, berättar hon.

Julia är bra på att se helheten inom sina projekt och är gärna med i alla projektets faser. Men hon brinner lite extra för slutfasen när projektet ska färdigställas. Med sin kunskap och erfarenhet hjälper hon gärna till med de sista små detaljerna som ofta gör stor skillnad i resultatet. ”Att tillsammans med teamet göra en kund nöjd och samtidigt ha utvecklat och skapat hållbara, effektiva, trivsamma och funktionella lokaler som passar verksamheten, det gör mig både stolt och glad”, säger Julia.

För Julia är det viktigt att alltid bygga relationer genom att arbeta tillsammans för en långsiktig hållbarhet, både för teamet och projektet. Hon vill skapa arbetsplatser som stödjer en balans, uppmuntrar samarbete och ger en stöttande arbetsmiljö. Som projektledare ser hon även över resursfördelning och riskhantering för att minimera negativa konsekvenser och skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt.

Förutom glada kunder önskar Julia att det vore sommar större delen av året. Med rötterna från västkusten älskar hon sol och salta bad.

Julia Cranz senior konsult projektledare GoToWork

JULIA CRANZ –

Senior konsult & Projektledare
+46 72 455 09 05
julia.cranzd@gotowork.se

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!