Konferens: Internetdagarna – framtidens arbetsliv

22–23 NOVEMBER 2021

Distansarbete, hybridteam, digitala nomader, gigekonomi och en globaliserad arbetsmarknad. Hur kommer framtidens arbetsliv att se ut, och hur kan vi förbereda oss för ”det nya normala” redan idag? Internetdagarna är en tvådagarskonferens online för dig som vill bredda ditt digitala perspektiv. Konferensen arrangeras årligen av Internetstiftelsen och äger rum 22-23 november 2021. Framtidens arbetsliv presenteras av Svenska Nomader – Sveriges största community för digitala nomader och distansarbetare. Läs mer om Internetdagarna här.

Den 22 november står Mille Beckman, operativ chef & senior rådgivare från GoToWork, på scen och pratar om det hybrida arbetslivet ur storbolagens perspektiv. 

GoToWork på scen:

Det hybrida arbetslivet ur storbolagens perspektiv

22 november – klockan 10:40 – 10:55
Mille Beckman, operativ chef & senior rådgivare på GoToWork

På senare år har frågor som rör digitala arbetssätt i aktivitetsbaserade miljöer och co-working varit uppe för diskussion och nu fått brännande relevans under pandemin. Det talas allt mer om morgondagens hybrida arbetsliv och hur vi ska jobba i mer distribuerade team framöver. Detta är en utmaning, inte minst för storföretagen som behöver hitta nya rutiner kopplade till digitala arbetssätt och en arbetskultur som får flera hundra (eller tusen!) medarbetare att känna sig inkluderade. Hur kan storföretagen gå till väga för att hitta strategier för morgondagens hybrida arbetsliv?

Anmäl dig till Internetdagarna

Fler event med GoToWork

Vår kunskapsbank är stor inom digital och hållbar arbetsmiljö. Karin Ståhl (grundare, VD och arbetsplatsstrateg) så väl som vår övriga erfarna och mycket kompetenta personal är ofta ute och föreläser och samtalar om bland annat hybridarbetsplatser, digitalisering och framtidens arbetsplats.
Missa inte våra kommande event – klicka här!