Föreläsning: En hållbar arbetsplats

KONFERENS: SGG SÄKERHETSKONFERENS
21–22 MARS 2023

En konferens arrangerad av SSG, Standard Solutions Group,  för alla som arbetar med arbetsmiljörelaterade frågor i riskfyllda miljöer, eller de som vill föra arbetsmiljöarbetet till nya nivåer. Ta del av värdefulla insikter inom ett tryggt, hållbart och hälsosamt arbetsliv.

Karin Ståhl från GoToWork är en av de externa föreläsarna och kommer prata om en hållbar arbetsplats. Hon kommer även vara med i ett panelsamtal inom ämnet arbetsmiljö.

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING & PANELSAMTAL: KARIN STÅHL

En hållbar arbetsplats

21 mars 2023, klockan 10:45 — 11:40
Scandic Infra City

Föreläsning om den hållbara arbetsplatsen, det hybrida arbetslivet och det hjärnsmarta arbetet.

Karin Ståhl VD GoToWork

KARIN STÅHL
Grundare, VD & arbetsplatsstrateg
GoToWork

Anmäl dig

Konferensen arrangeras av SGG. GoToWork är enbart en deltagare på konferensen. Frågor gällande konferensen ställs direkt till SGG.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!