Föreläsning: Hjärnsmart arbete för ökad hälsa i arbetslivet

COMMUNITY BREAKFAST: UPPSALA BUSINESS PARK
16 MARS 2023

Uppsala Business Park (UBP) bjuder in till community breakfast där Vibeke Stadling, förändringsledare och specialist inom hälsa & välmående på GoToWork, pratar om hjärnsmart arbete för ökad hälsa och produktivitet i det nya arbetslivet. Ät en god frukost och utbyt kunskaper och kontakter!

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING: VIBEKE STADLING

Hjärnsmart arbete® för ökad hälsa & produktivitet i det nya arbetslivet

16 mars 2023, kl 08:30–09:00

Vibeke Stadling, (förändringsledare och specialist på hälsa & välmående, GoToWork), har en kortare föreläsning om hjärnsmart arbete och hur både välmående och produktiviteten kan ökas i arbetslivet. Efter föreläsningen finns tid för frågor och diskussioner. 

Vi har alla hört talas om det hybrida arbetslivet, men vad betyder det egentligen för vår hälsa och produktivitet? Få de bästa hälsotipsen för det nya hybrida arbetslivet. Oavsett om du är en medarbetare eller chef, är det viktigt att du förstår hur du kan vara hjärnsmart för att må bra och prestera på topp – oavsett om du befinner dig på kontoret eller någon annanstans. Vibeke kommer att dela med sig av konkreta insikter och praktiska tips som kan hjälpa dig att må bättre och skapa värde både nu och i framtiden. 

Vibeke Stadling Senior konsult & Förändringsledare GoToWork

VIBEKE STADLING
Senior konsult & Förändringsledare
GoToWork

Anmäl dig

Community Breakfast arrangeras av Uppsala Business Park. GoToWork är enbart en talare och deltar som föreläsare på eventet. Frågor gällande Community Breakfast ställs direkt till Uppsala Business Park.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!