Konferens: Förändringsledningsdagen - leda i utveckling

10 MARS 2022

Hur lyckas man med förändringsledning när man inte riktigt vet vad som väntar? Under Förändringsledningsdagen den 10 mars diskuteras vad som krävs av ledarskapet i framtiden, hur man skapar en hållbar förändringskultur, hur ni skapar effektiva möten, hur arbetsmiljön i sig kan påverka och vilka metoder ni kan använda för att nå era mål. Karin Ståhl, grundare & VD på GoToWork®, är en av dagens talare. Förändringsledningsdagen arrangeras av KvalitetsMagasinet.

GoToWork® på scen

TALARE: KARIN STÅHL

Så skapar vi hållbara arbetsplatser

10 mars – klockan 15:00 – 15:30

Sociala ytor där vi kan umgås mer när vi väl är på jobbet, säger den ena. Avskilda ytor så vi kan fokusera på deep work, säger den andra. Men hur ska våra arbetsmiljöer se ut för att vi ska både må och arbeta bra, samtidigt som de bidrar till utveckling och förändring? Vad är det i omgivningen som påverkar människorna både som individer och grupper? Det ska vi utforska under den här föreläsningen.

Karin Ståhl grundare och VD GoToWork

Anmäl dig till Förändringsledningsdagen

Förändringsledningsdagen arrangeras av KvalitetsMagasinet. GoToWork® är enbart en talare och föreläser vid deras konferens. Frågor gällande konferensen ställs direkt till KvalitetsMagasinet.

Fler event med GoToWork

Vår kunskapsbank är stor inom digital och hållbar arbetsmiljö. Karin Ståhl (grundare, VD och arbetsplatsstrateg) så väl som våra övriga experter inom GoToWork® är ofta ute och föreläser och samtalar om bland annat hybridarbetsplatser, digitalisering och framtidens arbetsplats.
Missa inte våra kommande event – klicka här!