Konferens: Employer Branding & Workplace Experience

29 SEPTEMBER 2022

En konferens med fokus på hur man blir en konkurrenskraftig arbetsgivare som erbjuder en attraktiv arbetsplats i en ny kontext. Hur har behoven och definitionen av ett en bra arbetsgivare och arbetsplats förändrats och hur påverkar det rekrytering och affärsstrategin kring employer branding? Vad krävs idag för att attrahera och behålla kompetens i en ny kontext och vilka nya krav ställer den hybrida arbetsplatsen på ledarskapet, medarbetarskapet och kulturen? Det är några av frågorna som tas på upp På Ability Partners nya konferens Employer branding & workplace experience.  

Ett flertal talare står på scen, bland annat Karin Ståhl från GoToWork, och du får ta del av den senaste utvecklingen och kunskaperna inom området. Du kan delta på plats i Stockholm eller digitalt via livestream. 

 

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING: KARIN STÅHL

Så skapas morgondagens arbetsmiljö och den attraktiva arbetsplatsen

29 september, klockan 09:10 — 10:10
Hasselbacken, Stockholm eller digitalt

Så skapas morgondagens arbetsmiljö och den attraktiva arbetsplatsen –– fokus på ledarskapet, kulturen, tekniken och platsen som stöttar flexibilitet och hybridarbete

  • Hetaste trenderna kring arbetsplats, arbetssätt och arbetsliv – vart är vi på väg och vad fungerar?
  • Vikten av göra en behovsanalys och ta fram en policy som tydliggör vad som gäller kring arbetssätt och distansarbete i er organisation
  • Vilken hänsyn bör arbetsgivare egentligen ta till olika individers önskemål kring flexibla arbetssätt kontra behoven som finns i verksamheten?
  • Hur får man den hybrida arbetsplatsen att fungera – kommunikation, ledarskap och kultur som stöttar ert valda arbetssätt
  • Att skapa framtidens hållbara arbetsplats – så går du från nuläge till nyläge
Karin Ståhl VD GoToWork

KARIN STÅHL
Grundare, VD & arbetsplatsstrateg
GoToWork

Anmäl dig till konferensen

Konferensen arrangeras av Ability Partner. GoToWork® är enbart en föreläsare på konferensen. Frågor gällande konferensen ställs direkt till Ability Partner.

Fler event med GoToWork

Vår kunskapsbank är stor inom digital och hållbar arbetsmiljö. Karin Ståhl (grundare, VD och arbetsplatsstrateg) så väl som våra övriga experter inom GoToWork® är ofta ute och föreläser och samtalar om bland annat hybridarbetsplatser, digitalisering och framtidens arbetsplats.
Missa inte våra kommande event – klicka här!