ELSA KÄRRLANDER – KONSULT & PROJEKTLEDARE

Projektledare med koll på detaljerna

Efter att ha gjort sin LIA hos oss på GoToWork är Elsa Kärrlander äntligen tillbaka, nu som konsult & projektledare – välkommen Elsa!
På tidigare arbetsplatser har Elsa alltid varit engagerad i frågan ”Hur får vi företaget att må bra?”. Hon såg ett mönster i de arbetsplatser hon själv har haft och kom fram till att de företag och arbetsplatser som utvecklades och mådde bra var de företag som la fokus på att medarbetarna skulle må bra. Det här var startskottet för Elsa, och hennes intresse för arbetsplatsens betydelse bara växte. Till sist valde hon att lämna sin tidigare roll som säljare bakom sig och satsade på en 2-årig utbildning inom Facility Managemet. Nu arbetar hon äntligen med det som hon brinner för – människan och dess arbetsplats.

Elsa är en social person som gillar att skapa och knyta nya kontakter. Men till skillnad från sin tidigare roll inom säljyrket uppskattar hon nu att få vara del av ett team som tillsammans utför ett arbete som gör skillnad i människors vardag. ”Vi har det fantastiska privilegiet att få vara med i utvecklingen av framtidens arbetsplats och påverka människors vardag till det bättre”, säger Elsa. Som person är hon duktig på att se både helheten och detaljerna i både sin omgivning och arbete. ”Jag försöker alltid se saker och ting från ett helhetsperspektiv samtidigt som jag ständigt fokuserar på de små detaljerna. Jag brinner nämligen lite extra för hur de små sakerna ofta spelar en stor roll i helheten”, säger Elsa.

Genom att sätta en god planering och skapa en tydlig struktur bidrar Elsa till att utforma effektiva, trivsamma och hållbara arbetsplatser att gå till varje dag. ”Att designa ett hållbart arbetsliv innebär välmående, produktivitet och framgång – mår medarbetarna bra så mår företaget bra”, menar hon. ”Därför är det så otroligt viktigt att alla arbetsplatser eftersträvar ett hållbart arbetsliv med fokus på just människan, tekniken och platsen för att möta de behoven som medarbetarna har. Det är där vi på GoToWork kommer in i bilden och hjälper till med vår expertis”, säger Elsa glatt.

Elsa är spenderar gärna tid ute i naturen, helst uppe på en hästrygg. Men framförallt är hon en tvättäkta estet som gillar allt med ljud, bild och form. Hon känner sig som en gammal själ född i fel generation då hon älskar det som skapades i musik, böcker och film innan hon själv var född. Ute på Värmdö i Stockholm, där Elsa idag bor, går LP-spelaren varm. Till musikens toner och naturens dofter får hon ny energi och skapar välmående i sitt eget liv.

Elsa Kärrlander Konsult & Projektledare GoToWork

ELSA KÄRRLANDER –

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!