CHRISTINA LJOSÅK – AFFÄRSENHETSCHEF GOTOWORK

Drivande, innovativ och alltid ett fokus på att utveckla det hållbara arbetslivet

Christina Ljosåk är idag affärsenhetschef på GoToWork – Part of Drees & Sommer, men började år 2019 som projektledare med fokus på hållbara företagsflyttar och hade senare rollen som försäljnings- & affärsområdeschef innan hon år 2023 intog ledarrollen för GoToWork.  En av anledningarna till att Christina Ljosåk sökte sig till GoToWork var för att hon brinner för att människor ska må bra på jobbet. ”Desto äldre man blir desto mer förstår man hur viktigt det är att ha en välfungerande arbetsplats. På arbetsplatsen spenderar många halva sitt liv och att kunna trivas där är A och O”, berättar Christina Ljosåk.

Hon är en erfaren projektledare med över 20 års erfarenhet från möbelbranschen, både nationellt och internationellt. Senast har Christina arbetat som Managing Director, för det nystartade affärsområdet Business, på Nordiska Galleriet. Men hon har också erfarenhet från Senab, Edsbyn och Kinnarps med sig. Nu ser hon framemot att få projektleda mer heltäckande och vill använda sin tidigare erfarenhet och hennes spetskompetens inom inredning.

”Christina är en person som sedan länge funnits i vårt nätverk och hon har varit med i projektorganisationer i flera uppdrag som vi gjort ihop. Hennes kunskap och innovativa tänk kring inredning blir en extra tillgång i teamet. Men hon är också en fullfjädrad projektledare som är van att ansvara för komplexa projekt. Vilket våra kunder efterfrågar i stor utsträckning, berättar Karin Ståhl, VD och Arbetsplatsstrateg på GoToWork.

”En del i att vara projektledare är att hjälpa kunden hitta rätt väg och lösning just för dem. Jag tycker om att vägleda och en del av nyttan med mina tidigare erfarenheter gäller framför allt inköp. Vilka produkter kan du behålla, som håller både i design och kvalitet? Allt fler företag vill flytta hållbart, både för miljön och plånbok, och det går att spara pengar i form av återbruk. Vilket jag gärna hjälper till med”, berättar Christina Ljosåk.

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv

Christina Ljosåk Affärsutveckling GoToWork

CHRISTINA LJOSÅK –

Affärsenhetschef – GoToWork
+46 76 180 60 42
christina.ljosak@gotowork.se