Föreläsning & mingel: Building better workplaces

31 AUGUSTI 2023, 17:30–20:00
Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm

Tillsammans med Hollibum bjuder vi in till ett mingel med inspirerande föreläsning om skapandet av hållbara arbetsplatser. På scen står Thera Hallinder, arbetsplatsstrateg på GoToWork – Part of Drees & Sommer, Hon delar med sig av värdefulla insikter och praktiska tips för att skapa en modern och hållbar arbetsplats. Ta del av fakta och strategier samtidigt som du träffar likasinnade personer som brinner för att skapa hållbara och givande arbetsmiljöer. Välkommen till en after work som både är lärande och nätverksbyggande – anmäl dig idag!

GoToWork® på scen

FÖRELÄSNING MED: THERA HALLINDER

Creating a positive office atmosphere in times of hybrid work

31 augusti 2023, 18:00–18:30
Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm

Thera Hallinder är arbetsplatsstrateg på GoToWork – Part of Drees & Sommer. Hon arbetar dagligen med att skapa hållbara arbetsplatser och hjälper kunder att utveckla sina kontor. Under 30 minuter kommer Thera prata om de senaste arbetsplatstrenderna som har dykt upp före och efter pandemin och dela med sig av värdefulla insikter och praktiska tips. Du lär dig att fatta evidensbaserade beslut och skapa en arbetsplats som främjar både produktivitet och medarbetarnöjdhet. 

Medverkande:

Thera Hallinder Senior Konsult & Arbetsplatsstrateg GoToWork

THERA HALLINDER
Senior konsult & arbetsplatsstrateg
GoToWork – Part of Drees & Sommer
thera.hallinder@gotowork.se

Anmäl dig & träffa oss på plats!

Tillsammans med Hollibum är GoToWork arrangörerna eventet Building better workplaces. Mer mer information vänligen kontakta Hollibum.

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!