BERTIL DAXBERG – SENIOR RÅDGIVARE

En kunskapsklippa för hela teamet

Bertil Daxberg är en man med många ess i rockärmen. Han har arbetat som teknisk expert i telekombranschen inom Skandinavien men även i olika projekt i både Afrika och Asien. Han har varit chef på olika nivåer inom tekniska expertorganisationer, har jobbat med HR, rekrytering, ledarförsörjning på exekutiv nivå, projektledare, verksamhetsutveckling, etc. Listan är lång. De senaste åren har Bertil främst riktat in sig inom förändringsledning och affärsutveckling. De många och rika erfarenheterna gör Bertils kunskapsbank till en guldgruva av klokhet – en tillgång för hela team GoToWork då Bertil är vår interna rådgivare och stöttepelare.

”Jag värdesätter verkligen att jobba ihop med kunniga människor som genom sina olika kompentenser bidrar till en god och engagerande miljö”, säger Bertil. Att vara med och sätta upp realistiska förbättringsmål och genom det få bidra till en positiv förändring som leder till ännu bättre arbetsdagar för alla inblandade, är något som Bertil idag drivs av. ”Att få bistå med kunskap, tips och råd efter mina erfarenheter och vara en stödjande person i teamet, även om det bara är en dag i veckan, ser jag som utvecklande även för mig själv”, menar Bertil. 

Bertil har alltid något på gång, kanske beror det på att han har rötterna från entreprenad rika Småland. Om det inte är egna bygg- och fixarprojekt i både hus och lägenhet så återfinns han förmodligen i replokalen. För det är i det egna jazzbandet med basen i handen som han trivs extra bra.

Bertil Daxberg Intern rådgivare GoToWork

BERTIL DAXBERG –

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!