ARBETSPLATSBAROMETERN

Är er arbetsplats redo för framtiden? Arbetsplatsbarometern ger svaret

Efter pandemin har arbetslivet förändrats. Vi har blivit mer digitala och distansarbete har blivit en vana. Det ställer nya krav på våra arbetsplatser. Med vår arbetsplatsbarometer görs en arbetsplatsanalys som ger insikter kring hur ni kan utveckla och förändra ert kontor till att stödja era affärsmål. Kanske räcker det med att ändra utformning av ert befintliga kontor, justera arbetssätt eller är det dags för ett nytt läge? Oavsett så finns vi här och guidar er på vägen.

Så här fungerar arbetsplatsbarometern

GoToWork siffran 1

Kunskapsboost

Vi träffar er ledningsgrupp och ger en kortare aktuell omvärldsanalys med kunskap om framtidens arbetsplats och aktuella trender baserat på senaste forskningen. Vi presenterar också processen kring arbetsplatsanalysen.

GoToWork siffran 2

Arbetsplatsens nuläge

En digital enkät ger snabbt en bild av läget i er organisation. Hur kontoret nyttjas, vad som fungerar och vilka utmaningar som finns.

GoToWork siffran 3

Rådgivning till ledningsgrupp

Utifrån resultatet av enkäten bedömer våra experter nuläge, identifierar utmaningar och tar fram förslag på åtgärder. Er ledningsgrupp får ta del av analysen både i en muntlig presentation och i en kortare skriftlig rapport med konkreta rekommendationer.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på GoToWork. Vi är experter inom arbetsplatsstrategi och förändringsledning.

KONTAKTA OSS