ANNA KANGAS – SENIOR KONSULT & PROJEKTLEDARE

Lösningsorienterad projektledare med blick för inredning

Anna Kangas är senior konsult och projektledare på GoToWork – Part of Drees & Sommer. Bakom sig har hon en lång karriär inom projektledning med spetskunskap inom inredning. Efter många års erfarenhet som inredningssäljare och ansvarig för inredningsprojekt på bland annat AB Evert Lindelöf och Struktur Svenska Kontor startade hon sitt eget företag wefurn, en leverantörsoberoende återförsäljare med fokus på inköp, projektledning och upphandling av inredning.

Anna är en glad och lättsam person som gillar att ha många bollar i luften och med lätthet driver stora som små projekt framåt. Som projektledare är hon lösningsorienterad och skicklig på att både strukturera och organisera. ”Jag gillar projekt som är extra kluriga och komplicerade. Att tillsammans med kunden få lösa problem och utmaningar drivs jag av”, säger Anna. Att ge snabb och professionell hjälp med tydlig kommunikation till sina kunder är något hon lägger stor vikt i.

Anna har alltid ett personligt, äkta och förtroendegivande engagemang för sina kunder och hon brinner för att skapa en hållbar arbetsplats som är trivsam för alla. ”Jag älskar verkligen inredning” säger Anna som uppskattar att hon dagligen – tillsammans med kunder, samarbetspartner och kollegor – får utveckla, skapa och leverera hållbara och välmående arbetsplatser anpassade efter kundens önskemål och behov.

Annas expertis och långa erfarenhet i hur man utformar en attraktiv, trivsam och hållbar arbetsplats gör henne till en ovärderlig tillgång och viktig resurs för projektets slutresultat. Hon har ett öga för detaljer såväl som helheten, vilket är en viktigt egenskap i hennes roll.

Även på fritiden har Anna alltid egna projekt på gång, antingen i huset eller i trädgården. Träning i olika former är också något som hon värderar högt – cykling och skidåkning är bara några aktiviteter som ger henne glädje. Men när hon behöver landa gör hon ingenting hellre än att spendera tid med sina barn.

Anna Kangas Senior konsult & Projektledare GoToWork

ANNA KANGAS –

Senior konsult & Projektledare
+46 72 455 09 17
anna.kangas@gotowork.se

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!