ANNA GUSSETTI – SENIOR KONSULT & PROJEKTLEDARE GOTOWORK

Projektledare som tryggt leder arbetsplatsförändringar i mål

Anna Gussetti är senior konsult och projektledare på GoToWork, med fokus på att vägleda arbetet i att utforma lokaler och arbetsplatser samt skapa effektiva arbetssätt tillsammans med kund. Det är något Anna har stor erfarenhet av. De senaste tio åren har hon haft rollen som konsult och projektledare inom hyresgäst-, bygg- och lokalutveckling. Hon har även varit förändringsledare, då med fokus på människan, kopplade till lokalprojekt vid förflyttning och/eller förändring av arbetssätt. Anna har en bakgrund inom kommunikation och marknadsföring med olika roller inom bland annat sales & marketing, grafisk formgivning och reklamproduktion i branscher så som hotell och affärsresebolag. För Anna ligger kommunikation därmed varmt om hjärtat och hon ser den som extra viktig. ”Jag vet hur betydelsefullt det är med kommunikation i ett skede av en förändring, därför tillför jag och lyfter gärna extra fokus på projektkommunikation i mina uppdrag”, berättar hon.

Tillsammans med kund arbetar Anna fram lokalstrategier som ger förutsättningar att utveckla, stödja och effektivisera kundens organisation och verksamhet – med stöd av lokalerna. Hon är med kunden genom hela deras förändringsresa. För Anna innebär det olika roller och ansvar. På övergripande nivå projektleder och samordnar hon lokalprojekt, från krav- och behovsanalys, till lokalsök och genomförande. Hon verkar som hyresgästombud vid ny- och ombyggnation samt agerar bland annat stöd till inköp och upphandling vid flyttlogistik och leveranser. ”Mitt mål är att kunden skall få effektiva, trivsamma och funktionella lokaler som passar verksamheten och/eller organisationen. Jag strävar alltid efter att leda dem genom en smidig och trygg förändringsprocess mot ett utvecklat och produktivt arbetssätt”, säger Anna. Med sitt arbete vill hon ge möjlighet och förutsättningar att, tillsammans med kund och egna kollegor, arbeta i team, ge stöd till att skapa struktur, sammanhållning och klok planering inför och under projektets gång.

Möten med kund och deras medarbetare är något Anna värdesätter högt. ”Att kunna vara en del av och påverka till en hållbar, flexibel och välkomnande arbetsplats för våra kunder är något jag verkligen uppskattar med mitt arbete”, säger Anna. Ett hållbart arbetsliv innebär att det ges möjlighet till ett välkomnande, inkluderande och effektivt användande av en arbetsplats, menar hon och tillägger att det är viktigt att aktivt arbeta för god och hållbar fördelning mellan arbete och fritid. Det måste ges möjlighet och förutsättningar att hålla vågskålen i balans.

Anna är uppvuxen i Stockholms innerstad men njuter av att idag bo ”på landet nära stan”. Där finns natur och båtliv inpå knuten vilket hon uppskattar mer än pulsen i storstaden. Något som hennes snart vuxna söner dock inte alltid håller med om. Anna spenderar gärna sin lediga tid ute i naturen, och får hon välja är det gärna vandring på hög höjd i alperna. Hon har även ett stort kreativt intresse och har en egen keramikverkstad där allt från bruksföremål till skulpturer skapas. Det hjälper henne att hålla sin egen vågskål i balans mellan arbete och fritid.

Anna Gussetti Senior konsult & Projektledare GoToWork

ANNA GUSSETTI –

Senior konsult & Projektledare
+46 72 455 09 14
anna.gussetti@gotowork.se

Tillsammans designar vi ett hållbart arbetsliv!