Hjärnsmart morgonträning – smidighet, core & kunskap!
DAGENS TEMA: FOKUSTID & BALANS

TRÄNING & FÖRELÄSNING: ALMEDALEN 2023
29 JUNI 2023, 07:30–08:00
Almedalsparken, Visby

Bli vardagsstark! Ett 30 minuters träningspass för både kropp och knopp. Starta dagen med smidighetsträning, rörelse, balans och core samtidigt som du får kunskap om hur du aktivt kan öka ditt välmående i arbetslivet och börja arbeta mer hjärnsmart.

Almedalen_Hjärnsmart morgonträning_Vibeke Stadling _GoToWork

GoToWork® på scen

TRÄNING & SEMINARIUM MED:
VIBEKE STADLING

Hjärnvila & flexibilitet – så kan du träna hjärnsmart för ökat lugn och fokus

29 juni 2023, 07:30–08:00
Almedalsparken, Visby

Börja dagen med 30 minuters morgonträning som gör dig stark i vardagen. Ett träningspass med fokus på den inre bukmuskulaturen som stärker och stabiliserar rygg och bål varvas med fakta, råd och kunskap om det hjärnsmarta arbetslivet. Under tre morgnar tränar vi i parken i Almedalen – varje dag delar vi ny kunskap om det hjärnsmart arbete. Ta del av allt ifrån sömntips till hur man lättast stressar ner under hektiska dagar samtidigt som du tränar balans, smidighet och dina coremuskler. Bli både hjärnstark & magstark!

Vibeke Stadling är förändringsledare och beteendevetare på GoToWork. Hon brinner för det hållbara arbetslivet med människan i fokus. Vibeke är hälsostrateg och specialist inom arbetsmiljö och hälsa samt är utbildad träningsinstruktör.

Klädsel: Kom som du är. Kläder i mjukt och stretchigt material rekommenderas. Var barfota eller använd skor utan klack. Välj din nivå av ansträngning – gå direkt till en föreläsning efteråt eller ta en dusch/dopp i havet. Ta med vatten.

 

Vi ses i Almedalsparken, du finner oss vid en blågrön flagga märkt med GoToWork – Part of Drees & Sommer

Medverkande:

Vibeke Stadling Senior konsult & Förändringsledare GoToWork

VIBEKE STADLING
Förändringsledare & beteendevetare
GoToWork – Part of Drees & Sommer

Träffa oss i Almedalen

GoToWork är en av arrangörerna på Almedalsveckan.
Mer information om Almedalen finner du här.

Alemdalen 2023 logotyp

Föreläsningar med GoToWork®

Event föreläsning GoToWork

Vår kunskapsbank är gigantisk inom digitalt och hållbart arbetsliv. Karin Ståhl (grundare av GoToWork, Managing Director för Drees & Sommer Sweden) tillsammans med våra övriga experter inom GoToWork är eftertraktade föreläsare och är ofta ute och samtalar om hybridarbetsplatser, digitalisering, hjärnsmart arbete och framtidens arbetsplats.

Möt oss live eller digitalt – missa inte våra kommande event och föreläsningar, eller boka någon av våra föreläsare till er organisation för att komma vidare i ert arbetet mot ett hållbare arbetsliv. Vi genomför bland annat inspirationsföreläsningar, interaktiva föredrag och workshops. Kontakta oss om du vill veta mer!